Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Tojiro Japan Nůž Shippu Black Nakiri 16,5 Cm Tojiro Japan Nůž Shirogami Miroshi Deba 21 Cm
Tojiro Japan Nůž Shippu Black Nakiri 16,5 Cm

Nůž Tojiro Shippu Black Nakiri 16,5 cm Černý kuchyňský nůž Tojiro Shippu Nakiri 16,5 cm Funkční kuchyňský nůž, určený pro krájení a sekání různých druhů zeleniny. Šířka japonského nože Nakiri umožňuje nakrájet velké produkty plynulým pohybem a rychle je přenést do salátové mísy nebo pánve.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Nůž Shirogami Miroshi Deba 21 Cm Tojiro Japan Nůž Shirogami Miroshi Deba 21 Cm
Tojiro Japan Nůž Shirogami Miroshi Deba 21 Cm

Nůž Tojiro Shirogami Miroshi Deba 21 cm

Nůž Tojiro Shirogami Miroshi Deba 21 cm Technická data: Čepel – nerezová ocel, jádro – Shirogami #2 Tvrdost – 60 HRC +/- 1 Celková délka – 36,5 cm Délka čepele – 21,0 cm Šířka čepele – 4,3 cm Tloušťka čepele – 5,8 mm Hmotnost – cca.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Nůž Shirogami Nakiri 16,5 Cm Tojiro Japan Nůž Shirogami Miroshi Deba 21 Cm
Tojiro Japan Nůž Shirogami Nakiri 16,5 Cm

Tojiro Shirogami je řada profesionálních kuchyňských nožů, určená pro zkušenější kuchaře a odborníky. Čepele jsou ručně kované ze speciální vysokouhlíkové oceli extrémně vysoké čistoty (YSS, Yasuki Hagane), vyráběné společností Hitachi Metals tradiční tatarskou technologií.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Nůž Zen Nakiri S Kladívkem 16,5 Cm Tojiro Japan Nůž Zen Nakiri S Kladívkem 16,5 Cm
Tojiro Japan Nůž Zen Nakiri S Kladívkem 16,5 Cm

Nůž Nakiri Zen Hammered 16,5 cm. Japonský nůž určený ke krájení bylinek a zeleniny. Tenká obdélníková čepel umožňuje dosáhnout průsvitných plátků i přenášet nakrájené suroviny do salátové mísy nebo na pánev.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Origami černý kuchařský nůž 18 cm Tojiro Japan Nůž Zen Nakiri S Kladívkem 16,5 Cm
Tojiro Japan Origami černý kuchařský nůž 18 cm

Tojiro Origami černý kuchařský nůž 18 cm Vysoce kvalitní japonský nůž, který je nejfunkčnějším nástrojem v rukou kuchaře. Lze jej použít pro krájení masa a ryb, krájení zeleniny a ovoce, sekání cibule a zeleniny a pro náročnější úkoly. Nůž má oboustranný konvexní výbrus a z továrny vychází s b

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Pro Brousek Na Nože Tojiro Japan Nůž Zen Nakiri S Kladívkem 16,5 Cm
Tojiro Japan Pro Brousek Na Nože

Tojiro PRO brousek na nože Dvoufázový keramický brousek, navržený speciálně pro nože Tojiro a určený pro broušení všech typů nožů, kromě jednostranného řezu, např. tradiční japonské nože. Voda urychluje proces broušení a přednastavené otvory usnadňují ostření nože ve správném úhlu.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Šéfkuchařský Nůž 21cm Shippu Black Tojiro Japan Shirogami Nůž Nakiri Leštěný 16,5 Cm
Tojiro Japan Šéfkuchařský Nůž 21cm Shippu Black

Šéfkuchařský nůž 21cm Tojiro Shippu Black

Šéfkuchařský nůž 21cm Tojiro Shippu Black Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení a krájení nejrůznějších produktů.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Shirogami Kiritsuke 24 Cm Tojiro Japan Shirogami Nůž Nakiri Leštěný 16,5 Cm
Tojiro Japan Shirogami Kiritsuke 24 Cm

Tojiro Shirogami Kiritsuke 24 cm

Kiritsuke kuchyňský nůž Tojiro Shirogami 24 cm Technická data: Čepel – 3vrstvá nerezová ocel, jádro – Shirogami #2 Tvrdost – 60 HRC +/- 1 Celková délka – 41,5 cm Délka čepele – 24,0 cm Šířka čepele – 4,9 cm Tloušťka čepele – cca.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Shirogami Nůž Nakiri Leštěný 16,5 Cm Tojiro Japan Shirogami Nůž Nakiri Leštěný 16,5 Cm
Tojiro Japan Shirogami Nůž Nakiri Leštěný 16,5 Cm

Tojiro Shirogami Nůž Nakiri leštěný 16,5 cm Kuchyňský nůž Nakiri leštěný 16,5 cm Tojiro Shirogami Funkční kuchyňský nůž, určený pro krájení a sekání různých druhů zeleniny.

Momentálně nedostupné

Tojiro Japan Univerzální Nůž 13cm Origami Tojiro Japan Univerzální Nůž 13cm Origami
Tojiro Japan Univerzální Nůž 13cm Origami

Univerzální nůž 13cm Tojiro ORIGAMI Univerzální nůž 13cm Tojiro ORIGAMI Vysoce kvalitní japonský nůž, určený pro základní kuchyňské úkony. Skvěle se hodí pro sekání bylinek, krájení zeleniny a ovoce a práci s menšími porcemi masa.

Momentálně nedostupné