WEBHIDDENBRAND

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Zdeněk Pohlreich: Zlatá klasika / Recepty prověřené časem Iveta Toušlová: Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
Zdeněk Pohlreich: Zlatá klasika / Recepty prověřené časem

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Josef Maršálek: Buchty po ránu Iveta Toušlová: Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
Josef Maršálek: Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku?

můžete mít 24.9. - 25.9.

Iveta Toušlová: Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit Iveta Toušlová: Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
Iveta Toušlová: Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit

Už jste někdy jedli vozkovu polévku nebo mačanku? Tušíte, co jsou to bacekýchle a kontrabáš? A víte, kde by vás pohostili jabkanci či řepánky? Pokud ne, v této knize najdete na všechny otázky odpovědi.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Vladimíra Havlová: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu Vladimíra Havlová: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Vladimíra Havlová: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Zatloukalová Jana Florentýna: Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání Vladimíra Havlová: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Zatloukalová Jana Florentýna: Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání

Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny Vladimíra Havlová: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Zdeněk Pohlreich: Na grilu Zatloukalová Jana Florentýna: Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu d
Zdeněk Pohlreich: Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Punčochář Jan: Jak vaříme u Matěje Zatloukalová Jana Florentýna: Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu d
Punčochář Jan: Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v malebném místě mezi vysokými kaštany na pražské Hanspaulce.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Zatloukalová Jana Florentýna: Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu d Zatloukalová Jana Florentýna: Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu d
Zatloukalová Jana Florentýna: Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu d

Hned na Tři krále začíná jedno z nejzajímavějších kuchařských dobrodružství v roce. Nejprve nás zahrne zabíjačkami a masopustním veselím, načež ze dne na den přejde v šestitýdenní předjarní bezmasý půst, který skončí velikonoční oslavou jara.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Karina Havlů: Vaříme v remosce Veronika Beskydiarová: Vaříme nebesky - BESKY
Karina Havlů: Vaříme v remosce

V oblíbené kuchařce najdete tradiční pokrmy, ale můžete se seznámit i s recepty nevšedními, zajímavými, a hlavně chutnými.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Veronika Beskydiarová: Vaříme nebesky - BESKY Veronika Beskydiarová: Vaříme nebesky - BESKY
Veronika Beskydiarová: Vaříme nebesky - BESKY

Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!

můžete mít 26.9. - 27.9.

Iva Trhoňová: Kouzlo domácí pekárny Veronika Beskydiarová: Vaříme nebesky - BESKY
Iva Trhoňová: Kouzlo domácí pekárny

I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní! Čekají na vás do detailu vyladěné recepty na slané i sladké pečivo, chleba, rohlíky nebo buchty.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2 - Nové recepty pro pomalý hrnec Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2 - Nové recepty pro pomalý hrnec
Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2 - Nové recepty pro pomalý hrnec

Lahodná nálož receptů pro pomalý hrnec od oblíbené food blogerky Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Pohlreich Zdeněk: Na grilu Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2 - Nové recepty pro pomalý hrnec
Pohlreich Zdeněk: Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Pavel Drdel: Postní kuchařka - od kořene po nať Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2 - Nové recepty pro pomalý hrnec
Pavel Drdel: Postní kuchařka - od kořene po nať

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Zdeněk Pohlreich: Super jednoduše autorů kolektiv: Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
Zdeněk Pohlreich: Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti.

můžete mít 24.9. - 25.9.

autorů kolektiv: Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty autorů kolektiv: Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
autorů kolektiv: Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Jane Masonová: Kváskové pečení - Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky autorů kolektiv: Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
Jane Masonová: Kváskové pečení - Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Pohlreich Zdeněk: Lehká kuchyně Nicole Poirierová: Přerušovaný půst - Rychlé a chutné recepty pro zdraví a hubnutí
Pohlreich Zdeněk: Lehká kuchyně

„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Davide Manzoni: Koktejly 100 nejznámějších receptů Nicole Poirierová: Přerušovaný půst - Rychlé a chutné recepty pro zdraví a hubnutí
Davide Manzoni: Koktejly 100 nejznámějších receptů

Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Nicole Poirierová: Přerušovaný půst - Rychlé a chutné recepty pro zdraví a hubnutí Nicole Poirierová: Přerušovaný půst - Rychlé a chutné recepty pro zdraví a hubnutí
Nicole Poirierová: Přerušovaný půst - Rychlé a chutné recepty pro zdraví a hubnutí

Přerušovaný půst je moderní holistická metoda, která může významně přispět k upevnění zdraví. Zde se navíc dozvíte, co během přerušovaného půstu jíst, což vám pomůže bezpečně a dlouhodobě přerušovaný půst dodržovat a dosahovat tak skvělých výsledků.

můžete mít 27.9. - 1.10.

Janečková Hájková Pavla: Vintage kitchen - Inspirace minulostí na talíři současnosti Zatloukalová Jana Florentýna: Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit
Janečková Hájková Pavla: Vintage kitchen - Inspirace minulostí na talíři současnosti

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Zatloukalová Jana Florentýna: Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit Zatloukalová Jana Florentýna: Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit
Zatloukalová Jana Florentýna: Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit

Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček?

můžete mít 26.9. - 27.9.

Hazebroek Jeroen, Elenbaas Leonard: Grilování a mnohem víc Zatloukalová Jana Florentýna: Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit
Hazebroek Jeroen, Elenbaas Leonard: Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste.

můžete mít 26.9. - 27.9.