Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Zboží odBOOKTOOK
Třetí vydání úspěšné knihy Marthy Elefteriadu nás přenese do stínu olivovníků, kde v dáli šumí moře a my si můžeme vychutnat dary středomořské kuchyně, s orosenou sklenkou vína či skleničkou Metaxy.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víte, že cestování nemusí být vždy jen zdrojem poznání cizokrajných pozoruhodností ve smyslu geografickém či etnografickém? Dejte se přesvědčit a uvidíte, že člověk, který je tak vnímavým pozorovatelem, jakým byl spisovatel F. A.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!
můžete mít 24.5. - 27.5.
Tradiční české cukroví v neodolatelném moderním provedení Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření ne
můžete mít 24.5. - 27.5.
To nejlepší z nepomucenské kuchyně Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně.
můžete mít 24.5. - 27.5.
V této kuchařce se autorka věnuje pokrmům, které má ona sama nejraději, píše o surovinách, které je vhodné zařadit do jídelníčku, hodně se zajímá o zeleninu a pokrmy z ní.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Zbavte se špatných stravovacích návyků, které ovlivňují dlouhodobě zdravotní stav nás všech. Víte, jaké živiny mohou přispět k optimálnímu průběhu stárnutí našeho mozku?
můžete mít 24.5. - 27.5.
Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Po čtyřicítce je všechno trochu jinak: tukové polštářky rostou rychleji a tvrdošíjně se ukládají na bocích. U mužů se rostoucí bříško jeví jako nevyhnutelné. Copak tělo najednou využívá každou kalorii dvakrát?
můžete mít 24.5. - 27.5.
Kniha je vhodná nejen pro gurmány na čínskou kuchyni, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
můžete mít 24.5. - 27.5.