Populárně-naučná literatura

Vydavatel: Ratio

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Vydavatel
    Ratio
    ×
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel Paed: Stolničení v kostce
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Hrubý Stanislav: Pravda o dietách - o redučkních zvláště Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel Paed: Stolničení v kostce
Hrubý Stanislav: Pravda o dietách - o redučkních zvláště

V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitou nemocí, nebo mající k ní výrazné sklony.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel Paed: Stolničení v kostce Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel Paed: Stolničení v kostce
Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel Paed: Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Černý Jiří: Barový provoz v kostce Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Barový provoz v kostce

Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie. Kniha podává komplexní přehled o hotelovém provozu.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Ječný Dobromil: Společenské chování v kostce Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Ječný Dobromil: Společenské chování v kostce

Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Šmíd Václav PaedDr.: Gastronomický slovník v kostce Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Šmíd Václav PaedDr.: Gastronomický slovník v kostce

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku.

můžete mít 24.9. - 25.9.