Merkur Stavebnice 5 80 modelů 767ks

Merkur Stavebnice 5 80 modelů 767ks

Třívrstvá klasická velká stavebnice Merkur. Stavebnice obsahuje celou řadu součástek jako jsou pásy, velká kola, dlouhé úhelníky, pásky a další. Součástí stavebnice je velká knížka s návodem na stavbu 80 různých modelů jako je bagr, kolesové rypadlo, nákladní automobil, pásový traktor, jeřáb a dalších modelů. Celý popis
2 349 Kč
2 099 Kč
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 121199

Hodnocení (24)

96 %
520 x
43 x
31 x
20 x
10 x

Recenze (14)

Všechny recenze
Pavel J.
Vše v pořádku.
Tomas C.
vše bylo ok

Hodnocení (24)

96 %
520 x
43 x
31 x
20 x
10 x

Recenze (14)

Pavel J.
9.1.2020
Ověřený nákup
Vše v pořádku.
Tomas C.
21.11.2019
Ověřený nákup
vše bylo ok
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.8.2015
Ověřený nákup
Pro mne sokojenost, vnuk ale dává přednost LEGU. Snad ale doroste i do MERKURU.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2015
Ověřený nákup
Bezva, čas ukáže jak moc dobrý to byl nákup.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2014
Ověřený nákup
super
Vladimír H.
9.12.2014
Ověřený nákup
Reálný návrat do mládí :-) Nádherná stavebnice!
Ing. Petr N.
27.4.2014
Ověřený nákup
Prostě MERKUR, v tom nejlepším slova smyslu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.1.2014
Ověřený nákup
Stavebnice je dobrá,ale výrobce by se měl za některé nedostatky stydět.Vysvětlujte vnoučatům proč jednotlivá poschodí jdou tak mizerně vyndavat z krabice(špatná konstrukce-měla by se roložit aby byl snadný přístup).Klíč na přidržení matic to je ostuda konstruktéra nebo výroby-matice se na něm neudrží ani kdyby chtěla(byl jsem donucen udělat si nový klíč)V seznamu dílů je uveden počet kusů,ale tolik jich stavebnice neobsahuje.Jinak je to dobrá stavebnice pro děti,ale i děda si zavzpomíná , když si jako kluk s ní hrál(ale ta byla kvalitnější).Josef.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2014
Ověřený nákup
Darek splnil ucel, syn uz si dva tydny nehraje s nicim jinym. Je mu 6 a je nadseny, jen ty maticky jsou po celem dome.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.12.2013
Ověřený nákup
Kvalitní výrobek
Vladimír M.
15.5.2013
Ověřený nákup
Jako kluk jsem si hrál s touto stavebnici včetně motorku na pohánění různých variant a možností.Naučil jsem se převodovat a musel jsem i přemýšleto stavbě modelů , což nějaká Lega v současné době nesplnují.Doufám, že můj vnuk tuto stavebnici využije než nějaké přiblblé střílečky a různé pitominkyv televizi na CD. či DVD přehrávači.
jaroslav b.
12.1.2008
Ověřený nákup
Tato stavebnice se stala velmi žádanou a to nejen u dětí vzhledem k mnoha variacím.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.1.2008
Ověřený nákup
Jsme velmi spokojeni, doporučuji všem. Dokonce i dcera odložila panenky a staví a staví.
Lumír T.
24.12.2007
Ověřený nákup
Dobrá i když trošku drahá stavebnice. Pro kluky jako stvořená.Jako dítě jsem ji měl také a vyhrál jsem si s ní hodně. Plně rozvíjí dětskou motoriku a fantazii.