Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pomě
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a poměr
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pom
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro dva n
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dekorativní balení Masahiro pro dva nože (jeden s velkou a jeden s ma
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dekorativní balení Masahiro
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro tři nože (dva s velkou ru
můžete mít 5.6. - 6.6.
Masahiro dekorat
můžete mít 5.6. - 6.6.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072] Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrové
můžete mít 5.6. - 6.6.
Masahiro BWH Carving 200mm Ohebný nůž [14062] Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm , podobně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkéh
můžete mít 5.6. - 6.6.