Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaProBio
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů. Nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu chuť i vůni. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný…
můžete mít 25.9. - 26.9.
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemoc…
můžete mít 25.9. - 26.9.
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Cizrna sterilovaná připravená k okamžitému použití. Vyniká výbornou, lehce oříškovou chutí. Připravíte z ní saláty, pomazánky (včetně známého hummusu), polévky, orientální pokrmy nebo si ji dejte jako výjimečnou přílohu. Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Jemný moučkový cukr připravený z cukrové třtiny. Obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický moučkový cukr.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a přirozené podobě. Obohaťte jí své saláty, polévky a rizota.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Stejně jako ostatní luštěniny je i červená fazole zdrojem rostlinných bílkovin. Má také dostatek vlákniny. Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem).
můžete mít 25.9. - 26.9.