Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieObiloviny, mouky
Sušený bílek mávšestranné použití a je ideální na vaření a pečení. Proto ho můžete přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce nebo jej použít jako doplňkový zdroj bílkovin zejména pro sportovce. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Hmotnost: 500 g Složení: pšenice 100 % Skladování: při teplotě do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Vyrobeno v: ČR Certifikace: BIO Bez plastového obalu: Ano Alergeny: 1 – Obiloviny obsahující lepek Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Mouka špaldová hladká, 500 g
můžete mít 16.5. - 17.5.
V BIO kvalitě bez pesticidů a chemie.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Hmotnost: 500 g Složení: pšenice Skladování: při teplotě do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Vyrobeno v: ČR Certifikace: BIO Bez plastového obalu: Ano Alergeny: 1 – Obiloviny obsahující lepek
Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Mouka pšeničná celozrnná hladká, 500 g
můžete mít 16.5. - 17.5.
100% čistý a přírodní. Atta špičkové kvality vyrobená z nejkvalitnější pšenice pocházející z nejlepších pšeničných polí v Indii pro dlouhotrvající měkké rotis.
můžete mít 16.5.
Hrachový protein je kvalitní rostlinná bílkovina a skvělá alternativa všech proteinových doplňků na živočišné bázi pro vegany, vegetariány a alergiky, kteří nesmí laktózu, sóju a lepek. Hrachový protein je lehce stravitelný, ale přitom dobře zasytí a sníží tak denní kalorický příjem.
můžete mít 15.5. - 16.5.
6 – 7 čajových lžiček (25 g) sušeného mléka rozmíchejte v malém množství vlažné vody na kašičku a doplňte 250 ml vody, nevařte. Doporučujeme použít k přípravě bílé kávy, kakaa, polévek, omáček, kaší, pudingů, těsta, apod. Složení:Mléko sušené odstředěné 100%.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Želatina je vhodná pro zhotovení sladkých chuťovek, ovocných i krémových dezertů, dortů a nejrůznějších moučníků. Vhodná také pro přípravu slaných či kyselých aspiků, tlačenek, závitků, rosolů a huspenin. Složení: Potravinářská vepřová želatina 100%.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Amarant byl základní potravinou Inků a Aztéků a dnes je považovaný za plodinu budoucnosti. Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Jáhly jsou vlastně loupané proso seté a jsou úžasným všestranným pokrmem.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Kokosová mouka se získává tak, že se nejprve ze strouhané kokosové dužiny (tzv. kopry) částečně odstraní kokosový olej, a poté se vzniklá hmota velmi najemno namele. Kokosová mouka dodává pokrmu jemnou nasládlou kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
můžete mít 15.5. - 16.5.