Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieObiloviny, mouky
Lámané žito se používá ve skandinávských celožitných kváskových chlebech, ale je to krásné oživení i pro všechny ostatní celozrnné chleby. V BIO kvalitě bez pesticidů a chemie.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Výborné je např. s opraženou cibulkou a se zeleninou. Žito je vhodné k nakličování, stejně jako jiné obiloviny. Naklíčené žito má svěží a šťavnatou chuť a zajímavě doplní jakýkoliv pokrm.
můžete mít 25.6. - 26.6.
SLOŽENÍ / ZLOŽENIE 100 % kokosová dužina odtučněná – mletá ZEMĚ PŮVODU OŘECHŮ / KRAJINA POVODU ORECHOVCejlon BALENO A ZPRACOVÁNO / BALENIE A SPRACOVANIEČeská Republika NUTRIČNÍ / NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energie / Energia 1 313 kJ / 313 kcal
Tuky 16,7 g
- z toho nasycené / nasýtené mas…
můžete mít 28.6. - 2.7.
SLOŽENÍ / ZLOŽENIE 100 % mandle loupané – mleté ZEMĚ PŮVODU OŘECHŮ / KRAJINA POVODU ORECHOVKalifornie BALENO A ZPRACOVÁNO / BALENIE A SPRACOVANIEČeská Republika NUTRIČNÍ / NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energie / Energia 2 699 kJ / 645 kcal
Tuky 55,8 g
- z toho nasycené / nasýtené mastné kys…
můžete mít 28.6. - 2.7.
Lehce stravitelná příloha se skvělou chutí. Nahradí rýži, kuskus i těstoviny. Vhodný na kaše i do salátů.Bulgur je předvařená, nalámaná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Příloha s osobitou oříškovou chutí a lehou stravitelností. Se zeleninou na talíři tvoří krásný barevný kontrast.Tmavý bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Skvělé na nákypy a kaše s ovocem. Vyzkoušejte s medem a oříšky…Jáhly jsou oloupaná a vyleštěná zrna prosa setého. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání, na slano i na sladko.
můžete mít 25.6. - 26.6.
V bezlepkové kuchyni má nezastupitelné místo při přípravě kaší, křehkých moučníků a palačinek, při zahušťování…Mouka je bezlepková, vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i nejrůznějších sladkých moučníků či sušenek.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Skvělá pro přípravu sladkých nepečených dezertů, vhodná pro zahušťování omáček, slaných či sladkých jídel.Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Netradiční luštěninová mouka mletá na kamenném mlýně. K zahušťování, na obalování, k přípravě polévek, kaší a krémů…Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou. Je velmi rychle uvařená, a protože nemá slupku, je velice dobře stravitelná.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Nominal Špaldová mouka hladká polosvětlá 1000 g
Lehce ořechová chuť a všestranné využití v kuchyni, to je polosvětlá hladká špaldová mouka. Hodí se na pečení chleba, ale i sladkých koláčů. Můžete ji použít do křehkých i třených těst nebo třeba na palačinky či vafle.
můžete mít 28.6. - 2.7.
Nominal NOMIX bezlepková mouka 1000 g
Bezlepková směs NOMIX Pro zdraví… je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst.
můžete mít 28.6. - 2.7.