Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieObiloviny, mouky
Bezlepková rýžová mouka je vhodná k přípravě nepečených dezertů a sladkých i slaných pokrmů. K zahuštění při pečení vhodné kombinovat s další moukou. Složení:Rýžová mouka nativní 100%.
můžete mít 2.7. - 3.7.
Škrob je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, omelet, knedlíků, pekařských směsí a masných výrobků. Výborně se hodí na zahuštění omáček a polévek. Bramborový škrob dodává pokrmům zvláštní, jemnou chuť. Složení:Škrob bramborový 100%.
můžete mít 2.7. - 3.7.
Složení: sójový proteinový izolát 100%. Obsahuje alergen – sója Návod k použití:a) Plnohodnotná náhrada masaDůkladně rozmíchejte s vodou v poměru 1:4. Ihned tuhne. Vhodné např.
můžete mít 2.7. - 3.7.
Xantan můžete používat jak při klasickém pečení, tak i při přípravě dressingů, omáček, při výrobě zmrzliny, cukrovinek nebo šunky. Přidává se zamíchaný do mouky a může se použít na různé druhy těst.
můžete mít 2.7. - 3.7.
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK BIO Z VINNÉHO KAMENE 150g BIONEBIO
Momentálně nedostupné
Usnadňuje tráveníPsyllium je vláknina, která v žaludku zvětší svůj objem, vytvoří gelovitou hmotu a zajistí pocit sytosti. Je vhodná pro osoby, které trápí zácpa, průjem, pocity těžkého žaludku a špatného trávení.
Momentálně nedostupné
COUNTRY LIFE Bulgur pohankový 250 g BIO
Pohankový bulgur se vyrábí z pohankových krup, které se nejdříve částečně uvaří, pak následně usuší a nakonec natrhají na menší kousky. Po uvaření zůstává sypký, jednotlivá zrníčka se nelepí jako u pohanky lámanky.
Momentálně nedostupné
Pohanka loupaná kroupy 500 g
Pohanka se k nám dostala ve 12. století z jižních svahů Himálaje. Svůj český název získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji do Evropy rozšířili.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná mouka polohrubá 400g, EXTRUDO
Momentálně nedostupné
Kukuřičná strouhanka s lupínky 200g, EXTRUDO
Momentálně nedostupné
Cizrnovou mouku výběrobou lze použít nejen k zahušťení omáček, ale také při obalování masa jako náhradu vaječné melanže. Návod na přípravu: do 70 ml studené vody vsypeme za sálého míchání 30 g mouky. Mícháme cca 3 minuty.
Momentálně nedostupné
> Čočková mouka je přirozeně bezlepková, hodí se na vaření, sladké i slané pečení.
Momentálně nedostupné