Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie potraviny a nápoje online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější potraviny a nápoje či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme dnes nebo podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce potraviny a nápoje můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výrobce: Apexage s.r.o. Sokolovská 104/85,Praha 8, 186 00 Složení: arašídy, jodizovaná sůl, pšeničná mouka, sójová omáčka s chilli a 0,001 konzervačních látek Způsob skladování: Musí být skladován na suchém místě. Datum expirace najdete na zadní straně balení. Země původu: Mexiko Výživové údaje
můžete mít 30.9. - 1.10.
Značka Taitto Japonská arašídová řada Sójová příchuť Typ vaření Pečené Prodejní formát Jednotka Jednotky v balení 1 čistá hmotnost 1 kg Se solí č S kůží č Ve skořápce č
můžete mít 30.9. - 1.10.
KAKAOVÉ NIBS V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ S MANGEM A MUČENOU.
Z criollo cacao z Mexika.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Kakaové nibsy v 70% hořké čokoládě z Mexika v dekorativní skleněné lahvi 500g
můžete mít 30.9. - 1.10.
Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený
můžete mít 30.9. - 1.10.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 30.9. - 1.10.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 30.9. - 1.10.
Kapesní krabička na kakao s kakaovými zrny s přírodní energií pro řidiče 30g
můžete mít 30.9. - 1.10.
Ideální příprava: french press, americano, espresso Káva Arabica se pěstuje na 1 ha polí na svazích se sklonem 30–60 %, v nadmořské výšce 1200 m n. m., ve vlhkém tropickém deštném pralese rostoucím na vulkanických půdách (Andosols, Acrisols, Luvisols), s průměrnými srážkami 2250 mm a teplotou v rozm
můžete mít 30.9. - 1.10.
Skvělá káva Procurador. Středně propražená 100% arabica, vyvážená rovnováha kyselosti a střední sladkosti.
můžete mít 10.10. - 15.10.
Káva Procurador, Mexická Arabica 1000g
můžete mít 2.10. - 4.10.
Káva Procurador, Mexická Arabica 250g
můžete mít 2.10. - 4.10.