CAM Jídelní židlička Campione Col. 240

CAM Jídelní židlička Campione Col. 240

Praktická skládací židlička Campione je vybavená polstrovaným sedákem, který lze nastavit až do 6 pozic. Opěrka židličky lze nastavit do 3 poloh a tím zaručuje veškeré pohodlí nejen u jídla. Celý popis

Barva

default
default
default
default
3 290 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 4 kusy

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
6.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1102404004

Recenze (0)

Jiří J.
2.8.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Židlička je masivní = bezpečná. Malému se v ní líbí. Doporučuji.
Lucie K.
30.1.2020
Ověřený nákup
Lehce polohovatelna, přesun jednoduchy, bezpečná
Martin L.
15.10.2021
Ověřený nákup
Stolička mala zlomené koliesko. Našťastie produkt vymenili za druhý. Inak všetko v poriadku.
Pavel J.
31.8.2021
Ověřený nákup
Židlička je stabilní a dají se na ní měnit polohy pouze s nimimální manipulací.Má kolečka, takže se dá velmi pěkně přesunout na jiné místo. Složená je skladná a dá se opět velmi snadno složit pro použití. Vnouček je velmi spokojený a rád si v ní i hraje.
Mária D.
7.4.2021
Ověřený nákup
Super
lingling Z.
26.3.2021
Ověřený nákup
vyzera pekne, aj pevny
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.1.2021
Heureka recenze
multifunkční, nechá se složit pro transport a uschování, vypadá bezpečně, omyvatelná, dobrý poměr cena x výkon, vnučka je v ní spokojená :-)
Stanislava Š.
14.11.2020
Ověřený nákup
Židlička je kvalitně provedená, stabilní. Nicméně je sice polohovatelná, ale jen pro sedící dítě, pozice "vajíčka" jako na fotografiích výrobce nelze nastavit.
Ingrid K.
17.10.2020
Ověřený nákup
Robustna ale velmi stabilna stolicka vhodna do vacsich priestorov, my sme 100% spokojni
Vít F.
17.6.2020
Ověřený nákup
- jednoduchá, ale plastová konstrukce (výrobce - Italové - si mohli dát více záležet na detailech - madla, kolečka apod.) - dobrá polohovatelnost na výšku i opěradla pro posed dítěte - možnost složení k převozu na dovolenou apod. - dobrá omyvatelnost (osprchujete, utřete a papáme dále) - 2 pogumovaná kolečka na zadní části pro jednodušší přemístění
Filip K.
11.1.2020
Ověřený nákup
Je Super
Věra S.
7.1.2020
Ověřený nákup
skladná, rychle ovladatelná,omyvatelná, odnímatelný tác výhodou, bezpečná, mobilní
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.12.2019
Heureka recenze
trojitý tác
Josef B.
6.12.2019
Ověřený nákup
Super židlička
skladná
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2019
Heureka recenze
Při složení nezabírá tolik místo Dobře se otírá/čistí