Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce.
můžete mít 27.6. - 28.6.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 27.6. - 28.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pomě
můžete mít 26.6. - 27.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a poměr
můžete mít 26.6. - 27.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pom
můžete mít 26.6. - 27.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro dva n
můžete mít 26.6. - 27.6.
Dekorativní balení Masahiro pro dva nože (jeden s velkou a jeden s ma
můžete mít 26.6. - 27.6.
Dekorativní balení Masahiro
můžete mít 26.6. - 27.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro tři nože (dva s velkou ru
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro dekorat
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072] Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrové
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro BWH Carving 200mm Ohebný nůž [14062] Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm , podobně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkéh
můžete mít 26.6. - 27.6.
Zařízení pro vyrovnání kamene Masahiro [40118] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Správně fungující brusný kámen musí být rovný, plochý, bez důlků a prohlubní. Je přirozené, že se tento typ jevů objevuje při po
můžete mít 26.6. - 27.6.
Brusný kámen Masahiro L-1500 [40102] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Jemný brusný kámen Masahiro L-1500 je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brusné
můžete mít 26.6. - 27.6.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Jemný brusný kámen Masahiro S-1500 je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro Sankei Bread 210mm černý nůž [35846] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro Sankei nůž na krájení 90mm černý [35844] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. J
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro Sankei Bread 210mm hnědý nůž [35926] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá
můžete mít 26.6. - 27.6.
Nůž Masahiro Sankei Paring 90mm hnědý [35924] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. Jeho
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro Sankei Nůž 150mm hnědý [35925] Masahiro SANKEI Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Oc
můžete mít 26.6. - 27.6.
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí. Nůž deba je jednostranně n
můžete mít 26.6. - 27.6.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki , pocházející z
můžete mít 26.6. - 27.6.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranné
můžete mít 26.6. - 27.6.
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce. BWH je řada
můžete mít 26.6. - 27.6.