10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

WEBHIDDENBRAND

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí.

můžete mít 11.6. - 12.6.

Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů… Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím.

můžete mít 11.6. - 12.6.

15 minút a hotovo Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
15 minút a hotovo

Viacerí sa naháňame za prácou, štúdiom, povinnosťami a stáva sa, že v zhone a strese nám často neostáva nič iné, len siahnuť po polotovaroch a „fast-foodových jedlách“, ktoré nemusia byť vždy tou najlepšou voľbou.

můžete mít 12.6. - 13.6.

365 nízkosacharidových receptů 365 nízkosacharidových receptů
365 nízkosacharidových receptů

Stále víc lidí sází na nízkosacharidovou dietu. Pokud chcete zároveň dobře jíst a udělat něco pro své zdraví, dobíjet energii, cítit se fit a s tím dosáhnout a udržet požadovanou váhu, pak je pro vás nízkosacharidová dieta to pravé.

můžete mít 11.6. - 12.6.

365 receptů bez cukru 365 nízkosacharidových receptů
365 receptů bez cukru

Sladké a přesto zdravé? Jde to!

Nezáleží na tom, jestli se jedná o koláče, cukroví, dezerty, nápoje, saláty, polévky, svačiny nebo nápady na snídaně – v naší knize se chutné recepty na každý den v roce obejdou bez klasického bílého cukru.

můžete mít 13.6. - 14.6.

365 receptů bez cukru 365 nízkosacharidových receptů
365 receptů bez cukru

Sladké a přesto zdravé? Jde to! Nezáleží na tom, jestli se jedná o koláče, cukroví, dezerty, nápoje, saláty, polévky, svačiny nebo nápady na snídaně – v naší knize se chutné recepty na každý den v roce obejdou bez klasického bílého cukru.

můžete mít 11.6. - 12.6.

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.

můžete mít 12.6. - 13.6.

90-dňová rozlišovacia diéta 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
90-dňová rozlišovacia diéta

Ak sa rozhodneme držať diétu, je dôležité vybrať si takú, pri ktorej nie je potrebné hladovať a pritom je účinná. Nie je zdravé schudnúť veľa za krátky čas, lebo po skončení diéty môžeme pribrať ešte viac. 90-dňová diéta je šetrný spôsob chudnutia.

můžete mít 12.6. - 13.6.

A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu

Lidé se liší svými sklony, vkusem či postojem k životu. Odlišný způsob života je mnohdy určen hvězdami, jejich postavením na obloze ve chvíli našeho zrození. Hvězdy ovlivňují i naše chutě a my vám řekneme jak.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů

Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Italská kuchařka Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Italská kuchařka

Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů

Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Kuchařka na léto Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka

Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019!

můžete mít 12.6. - 13.6.

Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky

Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty tak lze připravit po celý rok.

můžete mít 12.6. - 13.6.

Aida Brumovská: Stůl plný dobrot Adriana Paolini: Čaje a přírodní léčivé prostředky - Podpořte bylinami svoje tělesné a duševní zdraví
Aida Brumovská: Stůl plný dobrot

Byla jednou jedna obyčejná městská rodina a ta prožila neobyčejnou dovolenou. Ne u moře, ne v horách, ne v bůhvíjakých dálavách, ale v domácích luzích na báječné samotě uprostřed lesů, plných hub, borůvek a přírodních krás.

můžete mít 14.6. - 18.6.

Aidan Goggins: Sirtfood diéta - Kniha receptov (slovensky) Adriana Paolini: Čaje a přírodní léčivé prostředky - Podpořte bylinami svoje tělesné a duševní zdraví
Aidan Goggins: Sirtfood diéta - Kniha receptov (slovensky)

Sirtfood diéta, Kniha receptov ponúka viac ako 100 výborných hlavných jedál, dezertov, ale aj polievok či dressingov, na ktorých si môžete pochutnať počas dodržiavania Sirtfood diéty.

můžete mít 17.6. - 19.6.