Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Typ nástroje
Materiál
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nástroješkrabka
Vykrajovač jadřinců značky Stanley Rogers je šikovná pomůcka do vaší kuchyně. Můžete si díky ní rychle pochutnat na oblíbeném jablíčku. Nebo jej naplnit a péct. Je vyroben z nerez materiálu.
můžete mít 21.6.
Praktická kyvná škrabka SENSE v délce 18 cm od výrobce Fackelmann. Vyrobena z nerezové oceli a s měkkým držadlem pro lehkou manipulaci. Pomůže nejen s loupáním jakékoliv zeleniny, ať už kulaté, oválné či dlouhé. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka.
můžete mít 21.6.
Škrabka Tefal Ingenio Premium v prémiové kvalitě s dvojitou zoubkovanou čepelí snadno a účinně oloupe ovoce i zeleninu. Je zhotovena z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost. Lze mýt v myčce nádobí.
můžete mít 21.6.
Škrabka na brambory PRESIDENT značky Tescoma se stane nezbytným pomocníkem v domácnosti. Škrabka s délkou 19 cm je určena zejména na ovoce a zeleninu pro usnadnění práce při vaření či pečení. Vyrobeno z odolné nerezavějící oceli. Vhodné do myčky. Prodloužená záruka na 5 let.
můžete mít 21.6.
Nerezová kuchyňská škrabka je ideální ke škrábání brambor, mrkve a další kořenové zeleniny.
Momentálně nedostupné
Škrabka na zeleninu nebo ovocné kůry.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Peeler na ovoce s plastovou rukojetí.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Škrabka P, nerez, 17 cm, rukojeť dřev., mix barev. délka: 17 cm materiál: nerez, dřevo mix barev provedení pro praváky Kuchyňská škrabka slouží ke snadnému škrabání ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.6. - 28.6.
čepel: 4 cm materiál: keramika + plast Škrabka keramická typ Y slouží ke škrabání potravin, škrabe tenkou slupku.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Moderní a velmi účinná nerezová škrabka na zeleninu se zubatým ostřím.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Nástroj pro rychlé a bezproblémové oškrabání jakékoliv kořenové zeleniny.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Škrabka s příčnou čepelí SOLIDO KELA KL-10032
můžete mít 24.6.