LOVI Hrníček 360 JUNIOR 250ml s úchyty BUDDY BEAR

LOVI Hrníček 360 JUNIOR 250ml s úchyty BUDDY BEAR

První Hrníček 360 JUNIOR 250ml s úchyty BUDDY BEAR z nové kolekce BRUM BRUM, ze kterého pijete stejně jako ze sklenice… ale bez rozlití! Hrníček o objemu 250ml se silikonovou membránou. Neobsahuje BPA. Celý popis
259 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
240 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
26.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1270495

Recenze (0)

Jitka P.
1.6.2021
Ověřený nákup
Hrnicek super; dle me vhodny od 14 mesicu😊ted to mala pochopila; jak na to.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2021
Ověřený nákup
Neteče
Vyšší cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.4.2021
Heureka recenze
Pěkný design Neteče
Hrozně blbě se rozebírá
Silvie O.
1.2.2021
Ověřený nákup
Super hrníček, který opravdu neteče,tedy pokud s ním dítě silou nepraští🙂. Výborně se čístí , dá se dobře rozložit. Jsem moc spokojená
Čištění ,protiskluzový spodek
Lucie K.
16.12.2020
Ověřený nákup
Syn chvíli nevěděl jak na to, ale když to pochopil, tak velká spokojenost. Když lahvička upadne, nebo s ní třískne o stůl, tak samozřejmě trochu vyteče, ale alespoň ho nenechávám si s ní hrát.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.12.2020
Heureka recenze
Skvělá pomůcka pro malé děti
Kateřina H.
16.7.2020
Ověřený nákup
Krasne reseny ucici hrnicek
Jana K.
25.3.2020
Ověřený nákup
Z hrnku se lehko pije. Neteče.
Petra K.
19.3.2020
Ověřený nákup
synovi sa z neho velmi dobre pije, objavil vsak sposob, ako z neho vyliat trosku vody - ked s nim buche hlavou dole o stol, tak ostane morky kruh..
Veronika V.
16.3.2020
Ověřený nákup
Hrníček je hezký, dobře se drží, jeho smysl je parádní. Nevýhody- nechápu proc, ale nehorázně rychle se v něm jakákoliv tekutina, kromě čisté vody, kazí! A také když nestojí rovně, tak z něj tekutina trošku teče.
Michaela S.
20.1.2020
Ověřený nákup
S hrnečkem jsme nadmíru spokojení a vyřešil naše věčně rozlité pití, z normálních hrnků..🤭