Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Ze široké nabídky produktů z kategorie brousky a ostřiče nožů si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie brousky a ostřiče nožů doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 2 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží Brousky a ostřiče nožů prodáváme u nás na MALL.cz další 1 milion produktů, mezi nimi také filtr na vodu, elektronika, led světla, kuchyňské linky nebo solární nabíječka.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ostřič nožů FISKARS NORDEN je určený k pravidelné údržbě seker a nožů a zaručuje jejich špičkovou ostrost.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Technické údaje: Typ ostřiče – ruční Brusný materiál – slinutý karbid, keramika< / LI> Rozměry: 200 × 42,5 × 70mm Hmotnost: 310gZamýšlené použití : Univerzální brousek pro rychlé broušení nožůObsah balení: < FONT >Ostřič
můžete mít 10.6. - 12.6.
Modrá ostřící vložka o délce 2 cm od ZWILLING je součástí brousku na nože V-Edge. V-Edge je moderní brousek na nože, který udržuje nůž ostrý bez poškození struktury čepele. Adaptér, který se právě nepoužívá, lze uložit přímo na spodní část V-Edge, aby se ušetřilo místo.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Diamantový brousek je pokryt čistým 100% monokrystalickým diamantovým brusivem, díky čemuž je proces broušení rychlý a snadný. Během provozu se čepel znovu vyrovná a vyleští. Ořezávátko je lehké a perfektně vyvážené. Rukojeť je vhodně profilována, aby vám při práci nevyklouzla z ruky.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Ostřič nožů je vybaven měkkou pryžovou rukojetí pro pohodlí a bezpečnost a protiskluzovou pryžovou základnou pro jeho stabilizaci při broušení.
můžete mít 10.6. - 12.6.
- Ergonomická rukojeť pro bezpečný a pohodlný úchop – Protiskluzová základna poskytuje extra stabilitu – Perfektní pro profesionální i domácí použití – Ostří vaše nože ve 3 jednoduchých fázích – rozměry: …
můžete mít 6.6. - 7.6.
Herzberg HG-8100: Herzberg elektrický nebo manuální víceúčelový ořezávátko
Tento jednostupňový systém elektrického/ručního víceúčelového ořezávátka Herzberg HG-8100 funguje tak, že automaticky drží nůž v ideálním úhlu pro urychlení procesu broušení.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ostřič na nože je vhodný pro leváky i praváky. Má keramické ostřící kotoučky dlouhou životností, snadno se používá a na stole neklouže.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Brousek na nože 3 v 1 ESSENTIAL BERGHOFF BF-1100033
můžete mít 5.6.
Bruska na nože Work Sharp Pull Through Knife Sharpener poskytuje vynikající výsledky ostření kuchyňským nožem, nůžkám – naostří i zoubkované čepele, kuchyňské nože, šéfkuchařské nože i nože na loupání ovoce.
- brusná plocha s diamantovým brusivem zaostří hranu na 20° – keramická plocha vyhladí před
můžete mít 7.6. - 11.6.
Diamantový brousek Taidea (600) TY0905 Diamantový brousek Taidea (600) T0905D Úžasný a nádherný svým vzhledem, Diamond Sharpener od renomované společnosti Taidea Tech Company, velikost pera, extrémně šikovný, dalo by se říci, kapesní ořezávátko, které vám umožní nabrousit jakýkoli druh
můžete mít 6.6. - 7.6.
Brousky a ostřiče nožů
Brousky na nože jsou pro zachování ostrosti nožů nepostradatelné. Jaké brousky jsou na trhu, jak často brousit nože a proč pravidelně používat ocílku?
Elektrický brousek na nože usnadní práci
Elektrické brousky jsou opatřeny elektromotorem, který pohání brusné kotouče. Broušení kuchyňských nožů je tak rychlé, snadné a výrazně efektivnější, než je tomu u ručních brousků.
Ruční brousek na nože
Mechanické brousky na nože jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů nemají žádné zkušenosti. Mechanické brousky jsou opatřeny dvěma brusnými kotouči (obvykle kombinace keramiky a diamantového brusiva). Štěrbinou mezi nimi opakovaně protahujete nůž, čímž dochází k jeho nabroušení.
Brousek na nože s přísavkou spolehlivě drží na místě
Brousek může být vybaven podtlakovou přísavkou, která jej spolehlivě zafixuje. Broušení je tak pohodlnější. Po ukončení broušení brousek uvolníte jednoduše pomocí páčky.
Brousek na keramické nože
Ruční brousky jsou určeny speciálně na broušení sad keramických nožů. Brousky užívají k broušení tvrdší materiál (zirkonová keramika a diamantové brusivo), než se vyskytuje u běžných brousků na nože. S běžným brouskem tedy keramický nůž kvalitně nenabrousíte.
Ocílka na nože udržuje ostří nože ve formě
Zatímco brousek na nože používáme v případě, kdy jsou nože tupé, ocílku bychom měli používat pravidelně k udržení ostrosti čepele, nejlépe před každým použitím nože. Ocílka může být vyrobena z keramiky, nožířské oceli apod. s plastovou rukojetí.
Ostřič nožů Fiskars
Ostřiče nožů Fiskars jsou oblíbené pro kvalitní provedení, nízkou pořizovací cenu a široké možnosti broušení – s brouskem Fiskars můžete brousit dokonce i sekery. Je vhodný pro praváky i pro leváky.
Jak často brousit nože?
Ocílkou byste měli nůž přebrousit minimálně 1× týdně. U běžně užívaných kuchyňských nožů by mělo broušení proběhnout každé cca 2 měsíce, nebo vždy, když dojde ke ztupení, nebo poškození ostří nože.
K broušení se užívají také brusné kameny na nože nejrůznějších hrubostí. Brusné kameny vyžadují však více zkušeností, než běžné elektrické a ruční brousky.