Black+Decker Aku kotoučová pila BDCCS18M1-QW

Black+Decker Aku kotoučová pila BDCCS18M1-QW

Ideální pro práci na místech s omezeným zdrojem el. energie. Black+Decker aku kotoučová pila BDCCS18M1-QW vyniká perfektními výsledky především v krátkých intervalech řezání. V balení najdete akumulátor 18 V / 4 Ah a nabíječku. Kotouč disponuje rozměry 140 × 12,7 mm. Celý popis
3 290 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 544 Kč
-22%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1409125

Recenze (0)

Tatiana G.
8.6.2021
Ověřený nákup
👍👍👍spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.5.2021
Heureka recenze
Cena Součástí baterie 4,0 ah Lehký Výborný pomocník pro kutila
Martin L.
8.1.2021
Ověřený nákup
Pro takovéto "domácí řezání" dostačující. Překvapením bylo, že pila nemá kovový kryt kotouče. Vzhledem k tomu, že je pila vybavena rychlobrzdou, není zapotřebí. Pozor si člověk musí dávat při odkládání, spodní kryt je na můj vkus měkčí. Absence možnosti dokoupit originální úložný kufr (bedna) lze vyřešit koupením univerzálního kufru na nářadí v odpovídajícím rozměru a vyrobením zvýšeného podstavce s otvorem pro kotouč. Za mne mohu jen doporučit. Takováto pila by neměla chybět pro "domácí řezání" na baráku či chatě...
4Ah baterie součástí
nabíječka součástí
rychlobrzda
plastový ochranný kryt kotouče
absence možnosti dokoupit úložný kufr
Michal B.
25.12.2020
Ověřený nákup
Naprosto v poho. Silná baterie 4Ah. Nad mé očekávání. Jediné mínus je, že není úhelníkový doraz. Výkon naprosto v dostačující.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.11.2020
Ověřený nákup
Výkon
Cena (v akci)
Výdrž baterie
Dlouhá doba nabíjení
Vladimír S.
11.9.2020
Ověřený nákup
Spokojný z tovarom
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.7.2020
Ověřený nákup
Funguje dobře, ale nemám srovnání. Na chatě pracoval celý den. Uvidíme, jak dlouho vydrží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.6.2020
Ověřený nákup
vyborna pila, osobne som s touto "hobby" aku pilkou postavil 2 chatky so zrubovym obkladom bez problemov. 4Ah bateria vam vydrzi aj cely den
Martin K.
2.6.2020
Ověřený nákup
Velmi šikovná a praktická pila do ruky
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.4.2020
Heureka recenze
Lehká,dobře se drží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2020
Heureka recenze
velká baterie malá nabíječka
menší průměr kotouče (odpovídá specifikaci)
Jana M.
25.2.2020
Ověřený nákup
Přístroj jako takový je fajn, ale baterie nic moc...Reklamaci neuznali...Ani baterie (4,5V), při 0,5h. práci, nestačí..
František F.
18.2.2020
Ověřený nákup
Nečekaně výkoné. Řežu i menší trámky, fošny, OSB desky, prkna atd. Baterie vydrží na můj vkus taky dost
Otto D.
2.12.2019
Ověřený nákup
Nevím proč chybí v dodávce pravítko.