Black+Decker BDCHD18S1A + 104dílná sada v hodnotě 1399 Kč

Black+Decker BDCHD18S1A + 104dílná sada v hodnotě 1399 Kč

BLACK+DECKER TÝDEN:  Získejte dodatečnou slevu 20 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu BWBDCZ20 v košíku (platí od 27. 9. do 3. 10. 2021 nebo do vyprodání zásob)!
Příklepová dvourychlostní (0 – 360 / 0 – 1400 ot./min) aku vrtačka 18 V. Black+Decker BDCHD18S1A je ideální pro vrtání do dřeva, kovu nebo plastu, pro všechny typy šroubování a příklepové vrtání do zdiva. Součástí balení je 104dílná sada vrtáků, bitů v hodnotě 1399 Kč.
Celý popis
3 699 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 599 Kč
-29%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
29.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1300306

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
15.4.2021
Heureka recenze
Cena/kvalita Výkon dostatečný pro kutily.
Patrik Š.
5.4.2021
Ověřený nákup
Pomohol pri komplikovanom detskom ihrisku, pri skladaní barbie domčeku ale aj iných kutilstvach v dome :D
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2021
Heureka recenze
aku vrtačka za bezkonkurenční cenu + bonus jako příslušenství zdarma, na domácí použítí ideální
oldrich o.
14.4.2021
Ověřený nákup
Absolutní spokojenost při práci uvnitř nebo venku.Doplněním sadou vrtáků a bitů je zařízení důležitou součásti pro údržbařské práce.
Přemysl D.
9.4.2021
Ověřený nákup
Sada vrtáků je téměř nepoužitelná, nutné dokoupit kvalitnější, příště bych raději zvolil variantu se dvěma AKB.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.4.2021
Heureka recenze
Tento typ vrtačky je velmi prakticky hlavně mimo přípojku el.energie.
Terézia C.
28.2.2021
Ověřený nákup
Veľmi som spokojná s týmto výrobkom.
Lukáš D.
22.2.2021
Ověřený nákup
Som spokojný. Na domáce práce postačuje. 👍🙂
Antonín K.
22.2.2021
Ověřený nákup
Malá a výkonná. V kombinaci se sadou vrtáků bezva pomocník do domácnosti.
Miroslav Z.
19.2.2021
Ověřený nákup
Kvalitny a spolahlivy produkt.
Ján T.
15.2.2021
Ověřený nákup
Vyborne
Martin J.
31.1.2021
Ověřený nákup
Zatím vše dobrý
Padne do ruky
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.1.2021
Ověřený nákup
Výborná, lehká do ruky a za tu cenu úplně super,do domácnosti na běžné práce bohatě stačí,💯 doporučuji
Alena K.
6.1.2021
Ověřený nákup
Malá, praktická, šikovná do ruky, dostatok príslušenstva 😉
Petr Z.
5.1.2021
Ověřený nákup
Super