Güde GKS 108

Güde GKS 108

Spolehlivá elektrická bruska pilových řetězů GKS 108. Je určená k přesnému broušení-ostření všech běžně používaných typů řetězů elektrických i motorových pil. Celý popis
Ušetříte 168 Kč 957 Kč
789 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 168 Kč 957 Kč
789 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
5.5.2021
Heureka recenze
cena
plast, ale pevný, jen co s ním po čase udělají jiskry po posunutí řetězu nutno ho zatlačit zpět a dolů aby byl ve správné poloze
Martin P.
8.4.2021
Ověřený nákup
Brousil jsem dva řetězi a zatím jsem spokojený, nemusím to nikam dávat na broušení, což je v dnešní lockdown době fajn, a je to lepší než brousit řetěz v ruce.
Cena
Rychlost
Pokud jste to nikdy nedělali, napoprvé trochu složitější
Jiří Z.
11.11.2019
Ověřený nákup
Bez problémů jsem naostřil 3 řetězy. Před tím jsem si ze zbytku desky plovoucí podlahy uřízl podložku se dvěma zapuštěnými otvory pro M8 kterou jsem zespodu připevnil k brusce. Tu pak dvěma svěrkami ke stolu. Brusku použiji max.3x do roka a trvale na stole by překážela.Jinak doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2022
Ověřený nákup
Řadu let jsem měl stejný typ,který se zničil,Proto jsem koupil stejný.
Oproti původnímu je lepší spouštění.
Mohlo by tam být světlo na upevnění řetězu
Jozef O.
4.4.2022
Ověřený nákup
za mna spokojnost..
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2022
Ověřený nákup
Velice prakticky výrobek jsem spokojeny
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.3.2022
Heureka recenze
Funguje jak má, rychloupínání kličkou místo kolečka které mají některé jiné brusky je dobré řešení.
Nic zásadního, snad by nebylo špatné vyřešit jednoduché demontovatelné upínání brusky ke stolu místo otvorů pro vruty.
Lukáš C.
31.5.2021
Ověřený nákup
Funguje skvěle,za malo peněz hodně muziky.
Karel B.
18.5.2021
Ověřený nákup
zatím jsem velmi spokojen
Tomáš H.
15.5.2021
Ověřený nákup
Jednoduché ovládání na hobby práci a broušení stačí
image.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.5.2021
Ověřený nákup
Je nepresny ,vule do práva,doleva na ose,nutné podložky na plast.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2021
Heureka recenze
brousí dobře
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.4.2021
Ověřený nákup
Je to plast, ale tlustý a pevný. Uvidím, jak dlouho vydrží, zejména degradace plastu odlétávajícími jiskrami. Po posunutí řetězu je třeba ho dotlačit dolů a zpět do správné pozice. Ale za tu cenu to jde.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2021
Heureka recenze
Plastový kryt,nepřesnost broušení výkyvy brusky
Ľuboš S.
13.4.2021
Ověřený nákup
Zatiaľ spokojný, šikovná vecička