Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1469586

Apple iPhone 7, 32GB, Černý - rozbaleno

Apple iPhone 7, 32GB, Černý - rozbaleno

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

Retina HD displej, 4,7palcový (úhlopříčně) širokoúhlý IPS, Rozlišení 1334 × 750 při 326 pixelech na palec, Kontrastní poměr (typický) 1400:1; Odolný proti postříkání, vodě a prachu s hodnocením IP67 podle normy IEC 60529; Procesor A10 Fusion s 64bitovou architekturou Integrovaný pohybový koprocesor M10; 12 Mpx fotoaparát, 5× digitální zoom, Optická stabilizace obrazu; 7 Mpx Fotoaparát FaceTime HD, Retina Flash
Celý popis
Produkt se již neprodává
8 012 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
8 012 Kč

Popis

iPhone 7

dramaticky rozvíjí nejdůležitější aspekty iPhonu. Má nové vyspělé soustavy fotoaparátů. Nejvyšší výkon a nejdelší výdrž baterie ze všech iPhonů. Stereo reproduktory, jejichž zvuk tě pohltí. Nejjasnější, nejbarevnější displej iPhonu. Odolá postříkání a vodě. A po všech stránkách stejně přesvědčivě i vypadá. To je iPhone 7.

Krásně čisté hovory přes LTE a Wi‑Fi.

  • iPhone 7 podporuje Voice over LTE (VoLTE), širokopásmový přenos hlasu, se kterým jsou hovory tak jasné jako při konverzaci tváří v tvář. A protože máte přístup k více sítím než kdy předtím, můžete na víc místech bez mobilního signálu využívat vysoce kvalitní Wi‑Fi hovory.

Zdaleka nejjasnější a nejbarevnější displej iPhonu.

  • Retina HD displej s novým, širším barevným gamutem zobrazuje barvy v kinematografické kvalitě a má nejlepší správu barev ze všech smartphonů. Obraz se vykresluje z více odstínů barevného spektra. Na obrazovce tak vidítě věrnější zobrazení skutečnosti. Ať si vybíráte šaty, nebo prohlížíte Live Photos z tropů, barvy budou přesně takové jako na vlastní oči.

.

Nový 7MP fotoaparát namířený na tebe. Zakoukej se do svých selfie.

  • Fotoaparát FaceTime HD má nejen vyšší rozlišení, ale taky zachycuje široký rozsah barev. Takže tvoje selfíčka budou ostřejší a živější. Špatné světlo? Retina Flash se přizpůsobí okolnímu osvětlení, aby pleťové tóny v záběru vypadaly přirozeně. A neodolatelně.

3D Touch. Ještě šikovnější.

iPhone reaguje na přítlak decentní hmatovou odezvou. Takže efekt technologie 3D Touch nejen vidíte, ale taky cítíte. V iOS 10 na iPhonu 7 je integrace 3D Touch propracovaná do hloubky. Práce se Zprávami, Kalendářem, Mailem a dalšími aplikacemi je tak šikovnější a pohotovější.


Klíčové Vlastnosti

Retina HD displej, 4,7palcový (úhlopříčně) širokoúhlý IPS, Rozlišení 1334 × 750 při 326 pixelech na palec, Kontrastní poměr (typický) 1400:1
Odolný proti postříkání, vodě a prachu s hodnocením IP67 podle normy IEC 60529
Procesor A10 Fusion s 64bitovou architekturou Integrovaný pohybový koprocesor M10
12 Mpx fotoaparát, 5× digitální zoom, Optická stabilizace obrazu
7 Mpx Fotoaparát FaceTime HD, Retina Flash