Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1195217

Digitsole chytré vložky do bot Warm Series V4, velikost 36-37 - rozbaleno

Digitsole chytré vložky do bot Warm Series V4, velikost 36-37 - rozbaleno

První chytré vyhřívané vložky do bot na světě. Udrží vaše nohy v teple v téměř jakékoliv obuvi, což je naprostou nezbytností pro všechny ty, kteří pracují ve dne i v noci při nízkých teplotách. Vhodné pro všechny, kdo se věnují zimním sportům naplno nebo sportům v extrémních podmínkách a také pro všechny ty, kteří trpí poruchami krevního oběhu, diabetes a dalšími zdravotními problémy. Vložky lze spárovat s chytrým telefonem pomocí Bluetooth a teplota uvnitř boty se nastavuje v bezplatné mobilní aplikaci Digitsole. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 908 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
2 908 Kč

Popis

První chytré vyhřívané vložky do bot na světě

Revoluce v chytrém oblékání přicházÍ. Představujeme Vám úplně první chytré vyhřívané vložky do bot na světě, které udrží vaše nohy v teple v jakékoliv obuvi. Požadovanou teplotu nastavíte jednoduše pro každou nohu zvlášť pomocí bezplatně stažitelné mobilní aplikace Digitsole a chytré vložky Digitsole se potom automaticky postarají o udržení teploty uvnitř bot díky integrovanému termostatu. Vložky Digitsole jsou voděodolné, takže nehrozí ani minimální riziko zkratu. Nikde žádné kabely nebo externí baterie, Jen dokonale anatomicky tvarovaná vložka vytvořená pro zdravou chůzi a komfort za všech podmínek.

Vaše nohy v teple za všech okolností

Následky podchlazených nohou by se neměly podcenňovat, patří mezi ně třeba zhoršení prokrvení nohou, což může vést v lepším případě k nachlazení, v horším případě k trvalému poškození tkání a doživotním zdravotním komplikacím. Vyhřívané vložky Digitsole představují chytré, bezpečné a také zdravé řešení pro vaše nohy. Jejich výhody ocení nejen vyznavači zimních sportů, horolezci, ski alpinisté, motorkáři nebo vášniví nimrodi, ale i stavaři, záchranáři, vojáci, policisté a mnozí další profesionálové, kteří vykonávají svoji práci v nepříznivých podmínkách. Další významnou skupinu tvoří lidé, kteří trpí postižením dolních končetin, jejich sníženou citlivostí, diabetes nebo potížemi krevního oběhu. Hodí se ale i pro každodenní nošení ve městě, turistiku a mnoho dalších situací.

Stačí pouze jeden pár vložek Digitsole, který můžete dlouhodobě používat ve všech svých botách.

Efektivní

Štíhlý akumulátor je sice součástí samotné vložky, fyzicky ale nepředstavuje žádnou zátěž při chůzi Vložky tedy jsou velice lehké – od 100 do 120 g v závislosti na velikosti vložky. Zároveň jsou konstruovány tak, aby vydržely zátěž při došlapu až 500 kg. Jsou voděodolné – za žádných okolností nemůže dojít ke zkratu uvnitř vaší boty způsobenému např. pocením či náhodným proniknutím vody dovnitř obuvi. Jsou tedy v každém směru naprosto bezpečné.

Nejmodernější technologie pro zdraví Vašich nohou

Spodní, nosná část vložky je vyrobena z materiálu Neotech, který pomáhá kontrolovat vibrace. Pata je navíc speciálně odpružena systémem Shock Heel absorbujícím nárazy. Vložka se zužuje směrem ke špičce s technologií Flex Zone, která optimalizuje přirozený pohyb nohou. Tvar podporuje klenbu nohy a mírně zvýšené boky spolu s antitorzním systémem X-torsion garantují pevné ukotvení nohy v obuvi. To vše v několika navzájem spolupracujících vrstvách pro váš maximální komfort.

Inteligentní

Vložky jednoduše vyměníte za ty původní a po spárování s chytrým telefonem pomocí Bluetooth® 4.0 můžete v mobilní aplikaci Digitsole nastavovat teplotu pro každou nohu zvlášť. Vytápění je rozvedeno až pod konečky prstů a maximální teplota činí 45 °C. Nenastavujete však pevnou teplotu vložky, jak byste možná čekali, ale požadovanou teplotu uvnitř boty. Díky termostatu integrovanému uvnitř vložky se aplikace sama automaticky postará o udržení nastavené teploty podobně jako je řízeno vytápění v domě nebo autě. A navíc vám aplikace Digitsole spočítá naprosto přesně dosažené počty kroků, celkovou vzdálenostspálené kalorie a zaznamená trasu na mapě.


Vlastnosti

Klíčové vlastnosti
  • Velikost EU: 36 – 37
  • První chytré vyhřívané vložky do bot
  • Teplota vložek řízena bezdrátově pomocí Bluetooth® 4.0 s dosahem až 5 m
  • Řízené aplikací zdarma pro iOS (od verze 7) a Android (od verze 4.4)
  • Teplota nastavována separátně pro levou i pravou vložku
  • Plocha vložky vyhřívána od konečků prstů
  • Maximální teplota 45 °C
  • Baterie integrovány uvnitř vložek – žádné přebytečné kabely apod.
  • Integrovaný termostat řídící výkon vložky
  • Napájení pomocí USB (dvojitý USB kabel součástí balení)
  • Rychlé nabíjení – plné dobití za cca 90 minut (při použití nabíječky s výstupem 2 A)
  • Dlouhá výdrž – až 6 hodin (v závislosti na použití)
  • Stimulace krevního oběhu
  • Anatomický tvar navržený odborníky na zdravou chůzi
  • Antitorzní křížová vrstva
  • Zvýšená pata s odpružením
  • Měkká špička
  • Odolné provedení i materiály – konstruováno pro došlapovou zátěž až 500 kg
  • Voděodolné (IPx6) – nehrozí případný zkrat způsobený vlhkostí uvnitř obuvi
  • Maximálně přesný krokoměr
  • Typ akumulátoru – lithium polymer
  • Hmotnost 1 ks: 100 až 120 g podle velikosti vložky
Přehled velikostí Digitsole Warm Series V4


Aplikace

Aplikace Digitsole je ke stažení zdarma pro chytré telefony a tablety se systémem iOS a Android.


Videonávody

Zprovoznění funkce vytápění:
<iframe width=„100%“ height=„388“ src=„//www.youtube.com/embed/WmIulrgEHVM?rel=0“ fram