Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1208457

iGET Blackview BV6000s Red - rozbaleno

iGET Blackview BV6000s Red - rozbaleno

Cenově dostupný outdoorový telefon s výbornými parametry v moderním designovém provedení. Model nabízí 4.7" IPS displej s HD rozlišením 720×1280 px, 4jádrový procesor na frekvenci 1.5 GHz, 2 GB RAM a 16 GB ROM, velkou baterii 4 500 mAh, odolnost proti prachu a vodě (IP68) nebo podporu ultrarychlého připojení 4G/LTE. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 800 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
3 800 Kč

Popis

Kvalitní 4.7" IPS displej s rozlišení 720×1280 px překvapí sytými a přirozenými barvami. Díky technologii Corning Gorilla Glass třetí generace je displej nejen citlivější, ale zároveň má vyšší odolnost vůči škrábancům a poškození.
iGET BLACKVIEW GBV6000s Red funguje i tam, kde běžné telefony selhávají. Nejvyšší stupeň krytí IP68 zaručuje ochranu proti vodě při potopení a skvěle se osvědčí i v zaprášeném prostředí. Do útrob telefonu nepronikne ani smítko.
Plynulý chod telefonu zajišťuje výkonný 4jádrový procesor MT6737T Cortex A53 s frekvenci 1.5 GHz, který má až překvapivě nízkou spotřebu energie. O grafickou část se stará čip Mali T720-MP2 s frekvencí 450 MHz.
S velkou pamětí 2 GB RAM bude ovládání mobilního telefonu bez jakýchkoliv prodlev. Fotografie, videa, hudbu, aplikace nebo další soubory můžeš uložit do nadstandardní interní paměti o velikosti 16 GB ROM, kterou lze rozšířit o paměťové karty až na hodnotu 32 GB. Slot na microSD kartu je samostaný, není sdílený se SIM kartami.
S GET BLACKVIEW GBV6000s Red zachytíš ve výborné kvalitě všechny důležité momenty života. Zadní (hlavní) fotoaparát snímá v rozlišení 13 Mpx s clonou F/2.0 a automaticky zaostřuje. Přední s rozlišením 5 Mpx je dostatečný pro oblíbená selfíčka.
Na boku najdeš tlačítko pro přímé spuštění fotoaparátu a rychlé vytvoření fotky. Stačí pouze jedinkrát stisknout. Dlouhým stiskem vstoupíš do režimu videa a můžeš natáčet.
Baterie o kapacitě 4 500 mAh zajistí velmi dlouhou výdrž telefonu jak v pohotovostním režimu, tak při klasickém využití. Součástí balení je 5 V/2 A napájecí adaptér, který nabije telefon za zhruba 4 hodiny.
iGET BLACKVIEW GBV6000s Red podporuje hned dva navigační systémy – GPS a GLONASS. Vychytaný duální satelitní systém vždycky ukáže správný směr. Ať jsi kdekoliv.
Surfování po internetu je bleskové díky podpoře 4G/LTE. Data přeneseš rychlostí až 50 Mb/s, přičemž rychlost stahování je až 150 megabitů za sekundu. Kromě standardní výbavy v podobě Wi-Fi má model Bluetooth ve verzi 4.0.
Zabudovanou technologii NFC si oblíbíš. Umožní ti platit v obchodech, nabít kamarádovi telefon nebo rychle přenést data.
Na bocích najdeš kromě standardních tlačítek pro ovládání hlasitosti a spuštění mobilního telefonu také knoflík pro spuštění fotoaparátu, tlačítko SOS a knoflík PTT. SOS tlačítko slouží pro přivolání pomoci, kdy mobilní telefon sám volá na prvních 5 telefonních čísel a posílá SMS s GPS pozicí a předvoleným textem. PTT tlačítko (Push to talk tlačítko) společně s aplikací pro „Walkie Talkie“ složí pro propojení mobilních telefonů jako vysílačky. Přenos hlasu probíhá přes datovou síť.