Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Čištění trouby
Výška
Vysouvání plechu
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vestavná kombinovaná parní trouba v energetické třídě A+ a černém designu s objemem 71 l, 12 programy a 5 úrovněmi pro vysouvání plechů. Bosch HSG636BB1 disponuje parní funkcí pro šetrnou a zdravou přípravou pokrmu a 4D horkým vzduchem pro perfektní distribuci tepla s optimálními výsledky na všech úrovních.
můžete mít 3.6.
Vestavná elektrická trouba o šířce 59,4 cm s celkovým objemem 71 l a 23 programy pečení. Bosch HSG7584B1 disponuje funkcí Cleaning Assistance, což je hydrolytické čištění trouby.
můžete mít 3.6.
Klíčová specifikace Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Systém tepelné úpravy: Ventilátor + kruhové topné těleso + pára Čištění trouby: Pára Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 590×560×550 .
můžete mít 7.6. - 11.6.
Profesionální výsledky, ve vaší kuchyni S troubou 9000 SteamPro s funkcí Steamify® můžete doma připravovat pokrmy v profesionální kvalitě. Tři úrovně vaření umožňují ohřev, vaření v páře nebo.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Vyzkoušejte pečení pouze v páře nebo v kombinaci s horkým vzduchem. Získáte dokonale upečený pokrm s bohatou chutí vašich potravin. Použijte funkci Steamify a trouba za vás sama vybere správnou.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Trouba 900 SteamPro s funkcí Steamify vám umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či ve vakuu a pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit teplotu a funkce Steamify.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Vestavná pečicí trouba v nerezovém provedení s celkovým objemem 67 l, 12 programy, TFT displejem s dotykovým ovládáním a LED osvětlením. Bosch HMG6764S1 disponuje senzorem PerfectBake a teplotní sondou PerfectRoast pro dosažení perfektních výsledků pečení.
Momentálně nedostupné
Připravte si pokrmy jako v profesionální kuchyni. Vyzkoušejte pečení v páře, horkém vzduchu či kombinaci obou. V nabídce je i populární metoda Sous-Vide. Skvělé výsledky získáte pomocí funkce.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Připravte si pokrmy jako v profesionální kuchyni. Vyzkoušejte pečení v páře, horkém vzduchu či kombinaci obou. V nabídce je i populární metoda Sous-Vide. Skvělé výsledky získáte pomocí funkce.
můžete mít 7.6. - 11.6.