10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1089298

Concept LA8883ss

Concept LA8883ss

Americká chladnička v energetické třídě A+ o objemu 517 l. Concept LA8883ss disponuje Total No Frost beznámrazovým systémem, nízkou hlučností 39 dB a plazma sterilizátorem, který eliminuje bakterie. Celý popis
Produkt se již neprodává
26 990 Kč
Zboží od: MALL
26 990 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti Concept LA8883ss

  • Total No Frost beznámrazový systém
  • Variabilní zóna s nastavitelnou teplotou
  • Plazma sterilizátor pro eliminaci bakterií
  • Tichý provoz díky invertorovému motoru


Total No Frost

S americkou chladničkou Concept LA8883ss vám odpadne věčná starost s odmrazováním jak chladicí tak mrazící části. Technologie Total No Frost prohání v této lednici suchý studený vzduch nejen ze zadní stěny, ale navíc také z horní části do přední. Při otevírání dveří a manipulaci s potravinami se tak lednice dochladí mnohem rychleji, čímž se eliminují teplotní výkyvy a vaše potraviny zůstanou výrazně déle svěží. Alarm nedovřených dveří zase pohlídá, aby chlad zbytečně neunikal, čímž šetří vaše náklady na energii.

Variabilní zóna

Lednice plná jídla je sice utěšující na pohled, avšak tetris, který tomu předchází bývá pro mnohé očistcem. Kombinovaná americká chladnička Concept LA8883ss řeší problém s nedostatkem místa úsporně a prakticky. Variabilní zóna o objemu 70 l umožňuje nastavit teplotu v rozmezí od –18 °C do +7 °C. Potřebujete-li tedy zmrazit maso na víkend nebo vychladit lahev dobrého nápoje, stačí jednoduše navolit požadovanou teplotu. Lze ji využít také jako nulovou zónu pro uskladnění ovoce a zeleniny, kde plody zůstávají déle čerstvé.

Věděli jste, že…

Produkty z řady Sinfonia designově propojují malé a velké kuchyňské spotřebiče, kdy jejich dominantní prvek tvoří luxusní nerez doplněný o elegantní černý proužek. Vše tak k sobě dokonale pasuje a výsledkem je stylově sladěná kuchyně.


Plazma serilizátor

Plazma je 4. skupenství hmoty, ionizovaný plyn z iontů, elektronů a ozónu. Ozón a negativní ionty sterilizují a chrání potraviny před bakteriemi, zatímco elektrony s kladnými ionty rozkládají buňky a likvidují bakterie. Kladné i záporné ionty pak společně vytváří energii a v reakci s bakteriemi, bílkovinami a nukleonovými kyselinami virů vytváří vodu. Plazma sterilizátor všechny tyto složky dostává do každého koutu chladničky, čímž udržuje potraviny déle čerstvé.

Velmi tichý provoz

S hlučností pouhých 39 dB se americká lednice Concept LA8883ss řadí mezi velmi tiché spotřebiče na trhu. Je to převážně díky invertorovému motoru neboli kompresoru. Klasický kompresor u lednic spíná pokaždé na plný výkon, oproti tomu invertorový si otáčky uzpůsobí, jak je potřeba – například pokud musí dochladit jen o 0,3 °C, sepne kompresor na pouhých 15–20 % svého maximálního výkonu, čímž šetří náklady na energii a chladnička tím pádem není příliš hlučná.


Vnitřní vybavení chladničky a mrazničky

  • 4 skleněné police
  • 6 přihrádek ve dveřích
  • 2× zásuvka Fresh Zone
  • 2 bílé plastové zásuvky v mrazáku
  • 4 transparentní plastové zásuvky v mrazáku

Další funkce a vlastnosti

  • Total No Frost – nenámrazový systém pro celou chladničku založený na cirkulaci vzduchu
  • Plazma sterilizátor – ionizovaný plyn složený z iontů, elektronů a ozónu, který chrání potraviny před bakteriemi a udržuje je tak déle čerstvé
  • Variabilní zóna – zóna v prostoru mrazničky o celkovém objemu 70 litrů, kterou můžete použít buď jako chladničku, mrazničku nebo nulovou zónu, teplotu lze nastavit od –18 do +7 °C
  • LED osvětlení mrazničky vytváří příjemnou atmosféru a rovnoměrné osvětlení vnitřních prostor chladničky
  • Dotykový displej
  • Barva – nerezová

Technické parametry

Energetická třída A+
Spotřeba el. energie 0,99 kW/24h
Celkový objem užitný 517 l
Celkový objem lednice 377 l
Celkový objem mrazáku 70+70 l
Rozměry 190 × 83,3 × 74,5 cm (vך×h)

Ke stažení

Český návod
Autorizovaný servis