Gorenje K 57 CLB1
Popis
Novátorská technologická řešení designové řady Classico kombinují různé varné desky a účinnou a inovační technologii trouby HomeMADE, čímž zaručují za všech okolností skvělé výsledky. Užívání a ovládání sporáku je velmi jednoduché díky chytře navrženým knoflíkům, elektronickému časovému spínači s analogovým displejem a charakteristické rukojeti se speciálním reliéfem pro správné uchopení. Vnitřek trouby je potažen vysoce kvalitním smaltem EcoClean, který díky svému hladkému povrchu a nepropustnosti teplo nepohlcuje, nýbrž odráží do středu trouby. Spotřeba energie je tak o dost menší a účinky pečení jsou výborné. Hladký potah ze smaltu EcoClean zabraňuje zachycování a zapékání mastnoty na stěnách trouby nebo pekáče, proto je čištění mimořádně jednoduché, zároveň se vyhnete používání čisticích prostředků, které škodí životnímu prostředí.
Další spotřebiče řady Gorenje Classico naleznete ZDE
Varná deska:
- Levá přední: 5,5 cm, 1 kW, malý hořák
- Pravá přední: 7,5 cm, 1,75 kW, střední hořák
- Levá zadní: 7,5 cm, 1,75 kW, střední hořák
- Pravá zadní: 10 cm, 2,7 kW, velký hořák
Funkce toruby:
- Horní a spodní topné těleso – klasické pečení moučných jídel a masa
- Infra gril – při tomto programu jsou současně spuštěny horní topné těleso a infra topné těleso, toto topné těleso vyzařuje teplo okamžitě po svém spuštění, tento režim je vhodný pro pečení malých kousků masa, např. steaků, rostbífů, kotlet, žebírek, atd.
- Kruhové topné těleso a ventilátor – ventilátor na zadní stěně trouby umožňuje stálé proudění horkého vzduchu okolo pečeně nebo pečiva, je vhodný pro pečení masa a pečiva ve více výškách najednou
- Spodní topné těleso a ventilátor – vhodný pro pečení nízkých, kynutých těst a zavařování ovoce a zeleniny
- Spodní topné těleso, kruhové topné těleso a ventilátor – horkovzdušný program vhodný pro pečení pizzy nebo vlhkého a těžkého pečiva, ovocného dortu, apod
- Udržování teploty v troubě – k ohřátí již jednou připravených pokrmů
- Funkce Aqua Clean – pro čištění trouby
- Pizza funkce – ideální pro pečení pizzy. Pizza se peče v předehřáté peci při teplotě 190–210 °C po dobu 15–25 minut podle velikosti
- Osvětlení
Důležité informace:
- Energetická třída: A
- Objem: 48 l
- Rozměry: 85 × 50 × 60,5 cm (VxŠxH)
Další informace:
- Kombinovaný sporák designové řady Classico
- Elektronické programovací hodiny s analogovým displejem
- Integrované zapalování v otočeném voliči
- 2 litinové nosné mřížky
- Pečení na více plechách současně
- Drátěné závěsy pro vedení plechů
- Compact Door – dvojité zasklení dveří trouby s reflexní vrstvou
- Klasické zavírání dvířek
- Vnitřní úprava EcoEmail – odráží teplo dovnitř a šetří tím spotřebu energie
- Kovové lakované víko
- Lakovaný čelní panel
- Barva – černá, zlatá barva rukojení
Příslušenství:
- Rošt trouby