Levenhuk LabZZ M101 Moonstone

Levenhuk LabZZ M101 Moonstone

Dětský mikroskop s až 640× zvětšením a vestavěným spodním LED osvětlením. Součástí je i experimentální sada pro první pokusy s pozorováním dějů v mikrosvětě. Celý popis

Barva

default
default
default
default
default
990 Kč
899 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
9.3.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1063260002

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
4.3.2021
Heureka recenze
Zajímavá věc pro děti i dospělé Namíří pozornost správným směrem Celkem pěkně se to drží i ovládá Použité LED osvětlení svítí pěkně, a vzorky tak mají dobrý kontrast
Ze začátku je těžké přijít na to, jak se to ovládá (kde použít sílu) Sklíčka se vzorky jsou popsána anglicky Trefit to, aby tam člověk něco viděl, chce cvik Průhledný design, kdy člověk vidí "střeva" …
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť
Barbora N.
29.12.2020
Ověřený nákup
Měli jsme strach, zda bude výrobek dostatečně kvalitní, ale s čistým srdcem můžeme doporučit. Funguje výborně, vzorky, které jsou součástí, super, dostatek vybaveni i pro naše vlastní zkoumání. Pro syna plné dostačující!
Kateřina M.
9.12.2020
Ověřený nákup
Dá se ale nebyl podle mých představ.
Mariana L.
3.12.2020
Ověřený nákup
Pekný, praktický, pre školákov ideálny
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.11.2020
Heureka recenze
Snadno ovladatelný Hezký obraz i zvětšení Víc než hračka
nejsou krycí skla v experimentální sadě
Zuzana L.
23.11.2020
Ověřený nákup
Dárek,tak nevím.
Janka D.
18.7.2020
Ověřený nákup
Vôbec nefunguje. Dáme vzorku (akúkoľvek) a vidíme akorát trápne svetielko. Určite ho vrátime!!! NEODPORÚČAM VÔBEC!!!
Katarína K.
4.4.2020
Ověřený nákup
vyhodene peniaze, od mikroskopu to ma na mile daleko, aj od detskeho...
Jana P.
26.1.2020
Ověřený nákup
Vnučka velmi spokojenoa
Dana V.
16.1.2020
Ověřený nákup
spokojenost
Martin S.
11.1.2020
Ověřený nákup
Za tú cenu primerané.
Petr Š.
10.1.2020
Ověřený nákup
Bohužel v sadě doplňků chybí krycí sklíčka, takže nelze vytvářet vlastní vzorky bez jejich doplnění. Jinak se zdá, že funguje dobře
Eva J.
10.1.2020
Ověřený nákup
Super zábavka pre deti, ktoré radi skúmajú svet. Ale aj dospelí sa zahrali :) Pekne zväčšuje, viditeľné aj chlpy na nohe muchy. A za dobrú cenu. Odporúčam :)
Jarmila Š.
8.1.2020
Ověřený nákup
pro osmiletého kluka ideální