Evolveo EasyPhone XD, modrý, nabíjecí stojánek

Evolveo EasyPhone XD, modrý, nabíjecí stojánek

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, F.O.O.D., Lidé a Země a Reflex) v hodnotě 2 500 Kč při nákupu kteréhokoliv mobilu (platí do 31. 12. 2021 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

Elegantní mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XD v moderní barvě s nabíjecím stojánkem a velkým barevným displejem.
Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 17:00 na čísle +420 226 256 153
990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 933170

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.12.2020
Heureka recenze
Dá se z něj telefonovat! A má velká písmena na displeji!
Milan S.
20.5.2020
Ověřený nákup
neustále bliká modré světlo - výhoda, že víte v noci, kde máte mobil, nevýhoda, že to v noci ruší výhoda - přednastavené volby volání - vhodné pro důchodce
Darina D.
13.12.2019
Ověřený nákup
Jednoduchy, výborný mobil pre môjho 87 ročného otca, jeho základné ovládanie zvládol, veľké písmená, display, aj hlasne zvonenie. Super.
Výdrž baterky, jednoduchosť
jana t.
8.12.2019
Ověřený nákup
po dvou lech se nafoukla baterie,mms jsou velice maličké,odesílatel musí posílat fotky na výšku. jsou lepší tel pro důchodce
Pavla R.
22.11.2019
Ověřený nákup
Telefon je opravdu dobrý, přehledný, uživatelsky vstřícný i pro již dost nízko fungující starou paní, která nezvládala starý aligátor.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2019
Heureka recenze
Jednoduché ovládání, vhodné pro starší ročníky.
Fotoaparát je velmi slabý, nutná paměťová karta.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.4.2019
Ověřený nákup
Pro seniory úplně super telefon s jednoduchým ovládáním
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2018
Ověřený nákup
Jednoduché ovládání, lehký a dobré rádio bez nutnosti sluchátek.
Jiří Š.
27.7.2018
Ověřený nákup
Kupoval jsem jako dárek... Jednoduché ovládání, dlouhá výdrž baterie...
Pavel Š.
20.6.2018
Ověřený nákup
Pro staršího člověka, který nepotřebuje moderní vymoženosti naprosto ideální. Jednoduchá manipulace a ovládání mobilu.
Miloslav H.
28.12.2017
Ověřený nákup
bez problému spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.9.2017
Ověřený nákup
Jednoduchý, spolehlivý, snadno ovladatelný, dobře čitelný displej.
Ladislav K.
28.5.2017
Ověřený nákup
Výborný mobil pro seniory, zatím funguje bez problémů...
Dionyz T.
19.3.2017
Ověřený nákup
telefon je docela dobrý i s ohledem na cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.2.2017
Ověřený nákup
Pro důchodce postačující !