Huawei P20 Lite, 4GB/64GB, Midnight Black

Huawei P20 Lite, 4GB/64GB, Midnight Black

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, F.O.O.D., Lidé a Země a Reflex) v hodnotě 2 500 Kč při nákupu kteréhokoliv mobilu (platí do 31. 12. 2021 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky se souhlasem k odběru newsletterů. Více ZDE.

Základní model Huawei P20 Lite vám nabízí velmi pěkný výkon osvědčeného procesoru Kirin 659. Potěšující vychytávkou je duální fotoaparát pro hrátky s hloubkou ostrosti a samozřejmě nechybí všechny funkce, které od kvalitního telefonu očekáváte.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
5 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1174496

Recenze (0)

Jana O.
14.12.2019
Ověřený nákup
Za dobrou cenu,dobrá kvalita.
Martin V.
26.11.2019
Ověřený nákup
jede bez problémů
Ilona N.
23.11.2019
Ověřený nákup
Jsem sním velmi spokojená. Je to můj miláček. Nehodlám ho vracet.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.10.2019
Heureka recenze
vyhodu
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.6.2019
Ověřený nákup
Telefón prestal fungovať
Poláci polibte si P.
23.5.2019
Ověřený nákup
Telefon funguje perfektně. Jediné mínus bych dal asi za baterii. Při opravdu aktivním využívání nevydrží ani den. Píší že má baterie kapacitu 3000 mAh. No já po zakoupení naměřil jen 2800 mAh. No a teď mne docela zneppokojil postoj USA proti firmě Huawei co se týče sankcí a ukončení podpory Googlu. Mám strach že 14 dní starý telefon bude za půl roku nepoužitelný,ale snad to nebude tak horké jak se teď říká
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2019
Ověřený nákup
Vše funguje jak má, krásný design, dobrý poměr ceny a výkonu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2018
Ověřený nákup
Funguje celkem dobře– drobné "mouchy" jsou odpustitelné rozumnou cenou. Nevýhody – patlání displeje, absence bezdrátového nabíjení, sluchátkový vstup dole a pod., ale dá se na to zvyknout.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.11.2018
Ověřený nákup
Opět problémy s nákupem MT u tohoto prodejce. Nejasnosti s vyřízením reklamace vady při převzetí zboží podle §2161 NOZ. Může se vám stát, že budete na odstranění vady čekat 30 dnů, po které nemůžete výrobek používat a riskujete nějaké jeho další poškození během této doby. Nákup a jeho rizika v tomto obchodu dobře zvažte.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.10.2018
Ověřený nákup
Opravdu úžasný telefon. Většina recenzentů řeší jen to, že je to P10 v jiném designu, takže se vůbec nevyplatí kupovat. Jenže já jsem měl starou P9 lite první model rok 2016 a P20 lite si nemůžu vynachválit. Ten výkon, ta velikost paměti (jasně 64 GB není moc, ale já si musel vystačit se 16). Fotoaparát je úžasný. Když je krásná noc a v okolí není žádné rušivé světlo, tak se vám dokonce podaří vyfotit i pár hvězd, což jsem opravdu nečekal. Operační systém s šlape krásně, nezabírá moc operační paměti, takže start aplikací je pořád svižný, i když máte na pozadí těch aplikací 20. Jediné mínus, které pocítíte při nonstop využívání je baterie. 3000 mA hodin je opravdu málo, pokud nonstop posloucháte hudbu a fotíte kde co a zároveň to posíláte na sociální sítě. Pokud tedy jedete na výlet, kde víte že budete celý den fotit a používat GPS vezměte si sebou powerbanku. Pro ´sicher´ dvě. Výtky co se týkají designu jsou následující. Jack konektor je na spodní straně telefonu, což je nepraktické a vystouplý foťák je také pěkná blbost. naštěstí po koupi krytu na telefon je foťák na úrovni s krytem takže se na stole nehoupe a v případě vibrací se ani neposouvá po stole. No a problém s Jackem lze vyřešit bluetooth sluchátky. na hvězdičky je ten telefon 5/5 na body 8,5/10
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2018
Ověřený nákup
Mobil parádní ,jen malý nedostatek "vyleštěných zad" ,ze všeho sklouzne ,ale to napraví obal :-)