Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1340124

Razer Raiju Ultimate (RZ06-02600100-R3G1)

Razer Raiju Ultimate (RZ06-02600100-R3G1)

Bezdrátový herní ovladač pro PS4 a PC s možností přizpůsobení prostřednictvím aplikace. 4 multifunkční tlačítka. Mecha-taktilní trojúhelník, kruh, X, čtvercové akční tlačítka. Vícebarevná světelná lišta Razer Chroma. Trigger se zastaví pro rychlé spouštění. 3,5 mm audio port pro stereofonní audio výstup a mikrofonní vstup. Oddělitelný lehký opletený kabel dlouhý 3 m. Celý popis
Produkt se již neprodává
5 709 Kč
Zboží od: MALL
5 709 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Razer Raiju Ultimate

Užijte si možnost pokročilého přizpůsobení, snadno a rychle, pomocí vlastní mobilní aplikace. Ať už je to přemapování multifunkčních tlačítek nebo nastavení možností citlivosti, máte plnou kontrolu ve svých rukou. Bezdrátový herní ovladač Razer Raiju Ultimate je určen pro PC a Playstation 4 – je navržen pro maximální možnou přesnost, snadnou ovladatelnost a pohodlí, které vás dovede k mnoha vítězstvím v herních bitvách.

Plně přizpůsobitelný

Vyberte si vyklápěcí nebo individuální rozvržení tlačítka D-Pad, kombinujte, zkrátka si přizpůsobte ovladač Razer Raiju Ultimate k vašemu pohodlí v každé hře. Rychlý ovládací panel také poskytuje okamžitý přístup k důležitým funkcím, zatímco bezpečnostní zámek tlačítek vám umožňuje vyhnout se nechtěným stisknutím.

Pokročilé nastavení pomocí aplikace

Pokročilé přizpůsobení nebylo nikdy jednodušší. S pomocí aplikace můžete snadno přemapovat multifunkční tlačítka a spouštěče, nastavovat úrovně a citlivost a další. Doladíte tak ovladač k obrazu svému – kdykoliv a kdekoliv.

Bluetooth nebo kabelové připojení

Ovladač, který vám dá na výběr! To je Razer Raiju Ultimate. Vychutnejte si svobodné hraní bez drátů, až jste doma nebo u svých kamarádů nebo jednoduše připojte kabel během turnaje a získejte jistotu. Volba je jen na vás.

Podrobná specifikace:

Technické parametry:
  • Bezdrátový: Ano
  • Kompatibilní OS: Windows 7 a novější
  • Barva: Černá
  • Určeno pro: PC, PS4
  • Hmotnost [g]: 370

Užitečné odkazy: