Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2865803

Rowenta robotický vysavač X-PLORER Serie 75 Total Care RR7687WH

Rowenta robotický vysavač X-PLORER Serie 75 Total Care RR7687WH

56x

hodnoceno

94 %

spokojenost

1x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek!
AKCE: záruka 45 dní vrácení peněz!
Robotický vysavač s elektronickým mopem 4 v 1 pro automatický úklid. Rowenta X-PLORER Serie 75 Total Care RR7687WH je vybaven přesnou navigací a pokročilou laserovou technologií s permanentním mapováním prostoru. Aplikace nabízí plánování, přizpůsobení mapování a další funkce. Kompatibilita s hlasovými asistenty.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 4 000 Kč 13 999 Kč
9 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 4 000 Kč 13 999 Kč
9 999 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Pavlína Z.
1.11.2021
Ověřený nákup
Jsem moc spokojená, pracuje jak má a dokáže vysát i koberec s delším vlasem.
Aleš V.
18.1.2022
Ověřený nákup
Jsem zatím velice spokojen
Miluše E.
29.12.2021
Ověřený nákup
Jsem naprosto spokojena. Tento vysavač je mi obrovským pomocníkem.
Jiří R.
12.11.2021
Ověřený nákup
V pořádku, odpovídá ceně
Samostatný
Občas netrefí do nabíjecí stanice
Michal T.
31.3.2022
Ověřený nákup
Je Ok
Vladislav B.
8.3.2022
Ověřený nákup
Veľká spokojnosť s vysávaním. Mopovanie som zatiaľ neskúšal
Jiří P.
2.2.2022
Ověřený nákup
Funguje skvěle a to včetně aplikace. Psí chlupy nejsou problém a jsem příjemně překvapený tím, kolik skutečně jemného prachu (teď v zimně topíme v krbových kamnech tak zřejmě i z toho) každý den vyluxuje. Zmiňovaná hlučnost - ano není komfortní být s ním v jedné místnosti a odpočívat, ale hlučnost nijak nepřekračuje to co lze od vysavače očekávat. Čekám ještě jaká bude trvanlivost kartáčků, baterie a robota celkově, ale zatím naprostá spokojenost.
Radka K.
2.2.2022
Ověřený nákup
Dobrý pomocník 😉
Luboš K.
3.1.2022
Ověřený nákup
Vysavač je hezký a funkční splnil očekávaná. Propojení vysavače s mobilem byl lehce komplikované.
hlučnost
možnost vytíraní
snadné čištění
malá nádobka na vytírání
propojení přes wifi
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2021
Ověřený nákup
Vysava dobre a aj orientacia je dobra. Tento typ som vybral ako lebo ma SK apku na ovladanie pre rodicov. Ale moj Roborock S5 Max je neporovnatelne lepsi, minimalne v bodoch co som uviedol ako nevyhody tohto modelu Rowenta. Pre tych zopar jednoduchych slov co obsahuje aplikacia pre robot, by som uz neriesil ci je v SK alebo ENG, DE a pod. Volil by som znova podla funkcii a moznosti prisposobenia.
Tichy chod
Dostatocny saci vykon
Dve kefky po stranach
Pekne zmapuje cely byt a da sa nastavit vysavanie vybranych miestnosti alebo miest v byte.
Ma 3 druhy utierky na mopovanie, len ani v navode nie je uvedene ktory ja na co. Radsej by stacil jeden a vlozit do balenia podlozku pod mop, alebo zvacsit nadrzku ma vodu.
Maly objem nadrzky pre mopovanie. Vystaci len na jednu, max. dve mensie miestnosti. Vysavac sa zastavi ak nie je voda a treba ju doplnit. Na mojom Roborock S5 Max je nadrzka dostatocna na 90m².
Neda sa nastavit intenzita mopovania, len 4 urovne sania vysavaca.
Balenie neobsahuje podlozku pod vysavac ak je v doku s mokrym mopom, aby zbytocne nevlhla podlaha pod nim. Je to vec za par centov ale velmi uzitocna.
Nadrzka na prach by tiez mohla byt vacsia. Neviem co je v zbytku tela vysavaca, ked sa tak setrilo na objeme nadzriek. Voci mojmu robotu (Roborock S5 Max) s ktorym tento porovnavam, je rozmerovo rovna…
Stanislav K.
19.12.2021
Ověřený nákup
Je to můj první robotický vysavač, ale již bych ho nevyměnil. Ovládání přes aplikaci je výhodné v tom, že ho pošlu uklízet tam, kam potřebuji. Vytírání průměrné, je to vlastně jen na setření prachu a jednou za čas se musí vytřít mopem. Nicméně vysaje perfektně hlavně jemný prach. Výborný pomocník.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.12.2021
Ověřený nákup
super pomocnik na prubezny uklid. Skrati velke uklidy.
Lucie R.
14.12.2021
Ověřený nákup
Objednali jsme robotický vysavač kvůli třem kočkám v domácnosti. Velice předčil naše očekávání. Doporučujeme.
Výborný do domácnosti se zvířaty
Tichý
Snadné ovládání
Zatím nic
Martin C.
19.11.2021
Ověřený nákup
Po 14 dnech rozhodování jsem vybral tento a nemůžu si ho vynachválit, hlavně propracovaná aplikace. Laserová navigace je na výbornou, bohužel se o pár milimetrů nevejde pod gauč, ale to není problém vysavače, ostatní nábytek je OK. Na jedno nabití zvládl zmapovat celý dům (118 m2) a vysál ho s jedním nabitím celý. Po zapojení se hned aktualizoval firmware. Zatím jsem nezkoušel vytírání, ale primárně jsem ho pořizoval na vytírání. I na první pohled čisté podlaze najde prach. Za mě naprostá spokojenost, 6 hvězdiček
Radim B.
7.11.2021
Ověřený nákup
Splňuje mé očekávání aplikace jede bez problémů a navigace funguje skvěle.