Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2329348

Rowenta robotický vysavač RR7747WH X-PLORER Serie 80

Rowenta robotický vysavač RR7747WH X-PLORER Serie 80

42x

hodnoceno

88 %

spokojenost

3x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Akce
Robotický vysavač s funkcí mopu a třemi úklidovými režimy. Rowenta RR7747WH X-PLORER Serie 80 je vybaven přesným navigačním systémem s možností individálního natavení, se kterým pokryje celou domácnost. Snadné ovládání pomocí mobilní aplikace nebo virtuálních asistentů. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 8 000 Kč 14 999 Kč
6 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 8 000 Kč 14 999 Kč
6 999 Kč
Platí do 31.5.2022 nebo do vyprodání
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Christina Š.
3.12.2021
Ověřený nákup
Skvělý vysvač, dobře i vytírá! Příjemně překvapena
Daniel D.
8.1.2021
Ověřený nákup
Bohuzel velmi zla zkusenost a vysavac musel byt poslan na pet.
Eva B.
5.8.2020
Ověřený nákup
Super
Tomáš B.
7.2.2022
Ověřený nákup
Maximální spokojenost. Dělá dobře svou práci. Od naskenování bytu bez záseků. Mohu jen doporučit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.1.2022
Heureka recenze
Vysává fakt dobře i jehličí ze stromečku, krásně pozná schody atd...
Menší nádržka na vodu a musí se často doplnovat
Michaela K.
31.12.2021
Ověřený nákup
Vysává dobře, přechodné lišty přejede, velká výdrž baterie, s vrácením se do stanice nemá problém. Zatím používáme měsíc v domácnosti se psem a funguje a vysává bez problémů.
volitelná síla vysávání (v aplikaci)
pěkná aplikace
nejde zapnout pouze vytírání, musí u toho i vysávat
není zrovna tichý
špatně se otvírá sběrná nádoba
Katarína K.
22.12.2021
Ověřený nákup
maximalna spokojnost
koberce mu nerobia problem
vyborne zmapovany byt
dokladne vysavanie
slabsie umyvanie
Milan B.
15.12.2021
Ověřený nákup
Zvířecí chlupy OK. Vysávání - mohl by mít větší sací výkon - nechává drobky na linu, Vytírání jsem zatím nevyzkoušel.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.10.2021
Ověřený nákup
Kúpili sme prvý robotický vysávač a môžeme povedať, že je to super. Môžem povedať , že pracuje skvele.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.7.2021
Ověřený nákup
Super pomocnik. Dve deti, pes, kocky. Nemusim denne vysavat drobky a chlupy. A usetreny cas muzu venovat detem.
Jana L.
1.7.2021
Ověřený nákup
První vysavač mi při párování s telefonem kompletně vypověděl službu. Tento bude snad lepší (koupila jsem stejný model znovu) Dobře vysává, prach na zemi stírá slušně. Vyzkoušeno pouze na tvrdých podlahách. Dobře se čistí
Nenaráží do nábytku
Lehce se čistí
Velká nádrž na nečistoty
Malá nádržka na vodu
Denisa H.
2.3.2021
Ověřený nákup
Super
Yvetta F.
22.2.2021
Ověřený nákup
Robotický vysavač se snaží vjet na koberec, který není moc vysoký, a zasekává se. Takže při práci se i několikrát zasekne v jedné místnosti a pokud nejste hned u něho a nepomůžete mu, pak přestane vytírat. Stejné problémy má u podlahových lišt, na které se snaží vyšplhat. Myslela jsem, že když koupíme nejdražší výrobek v této kategorii, že vyhrajeme. Opak je pravdou.
Marek Z.
2.2.2021
Ověřený nákup
Vysávač je skvělý, vleze se přesně pod sedačku. Na plný výkon trochu rušivý ale vysává perfektně a nezůstává za ním nepořádek. Jako plus taky hodnotím extrémně dlouhou výdrž baterie, rychlost vysávání a preciznost - u 4 koček je to nenahraditelný společník.
Efektívnost
Cena
Kvalita
Dizajn
Malá nádrž na vodu
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Ověřený nákup
Náš byt nám tento šikovný pomocník povysáva za 35minút (67m2). Prekvapil ma tichý chod a jednoduché ovládanie cez apku. Aplikáciu mám v mobile ja a aj moja polovička. Vydarený kúsok od Rowenty. Vrelo odporúčam.
Vysoká výdrž batérie
Tichý chod
Jednoduché ovládanie
Vynikajúca aplikácia
Veľká nádoba na prach
Pekný dizajn
žiadne