Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2547339

Concept robotický vysavač VR3110 2 v 1 RoboCross Laser

Concept robotický vysavač VR3110 2 v 1 RoboCross Laser

Okamžitá sleva
AKCE: Získejte slevu 10 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu 10RENEWAL22C v košíku (platí od 8. 8. do 4. 9 2022 nebo do vyprodání zásob)
AKCE: 60 dní záruka vrácení peněz (po registraci, platí do 31. 12. 2022). Více najdete zde.
Robotický vysavač s funkcí mopování. Concept VR3110 2 v 1 RoboCross Laser disponuje laserovou navigací LaserTec 2.0 pro přesné plánování úklidu. Vysavač můžete ovládat pomocí aplikace Concept Robot ve vašem mobilním telefonu, nebo pomocí dálkového ovladače. Zvolte si jeden z 3 režimů úklidu nebo sledujte proces úklidu.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
8 999 Kč
Prodává MALL
8 999 Kč
Doprava zdarma
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní / jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
18.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

petr k.
24.9.2020
Ověřený nákup
Výborný pomocník. Jsme velmi spokojeni. Vysává na jedničku. V objednávce se mi objevila sada nožů jako dárek z čehož jsem měl radost nicméně při osobnímř převzetí prodavač o ničem nevěděl. Tudíž jsem odcházel bez nožů.
vydávání, orientace v celém domě, ovládání přes telefon, vysavač i aplikace v češtině
celkem vysoký, občas si zavře dveře
Zdeněk Z.
29.12.2021
Ověřený nákup
V baráku se 6 místnostma a s 2 wi-fi nepoužitelné, absolutně vyhozené prachy za nesmysl, snaha spárovat to s mobilem mě přivedla na pokraj propasti, kam jsem ho chtěl zahodit, ale nakonec ho asi přitluču na skříňku s cukrovím, aby na něj vnoučata nechodila. Odpojil jsem všechny wifi a sítě, nechal pouze generální a na frekvenci 2,4. Jinak pro mobil ani robota nebylo nic zjistitelné, přesto ne. Koukáte 10 minut než to napočítá do 100% a pak Vám to napíše, že jste blbec, protože buď jste daleko, nebo máte 5gb síť a máte zkusit znovu. Neuvěřitelné, že nemají třeba na 3 ledky, které by Vám aspoň něco ukázaly. Tady jen 2 tlačítka, blikají každou chvilku, nikdy nevíte co se stane, když na některé zmáčknete.
Přišel včas a v pořádku
Nelze spárovat, zkoušel jsem 3 mobily
mám práhy 8 mm, považuje je za překážku a nepřejede
Přiložený dost strohý návod k použití, asi jako k ořezávátku na tužky za 5 korun
Pokud si dáte práci a podrobnější návod si najdete, stejně Vám to moc nepomůže
Je němu vysílačka, k té jsem návod zatím nenašel
Pustil jsem ho na chodbě 3x5 metrů pomocí tlačítka. Jsou tam schody, nevím proč, ale spadl z nich
Pustil jsem ho na chodbě znovu po resetu, hlídal jsem schody a podruhé jsem ho chytil, když padal
Je dost hlučný
Pokud jede kolem skříní nebo nábytku kde dvířka mají cca 10 cm od země, tak se o ně odírá hranou a nebo horní stranou
V kuchyni je barová židle s konusovou nohou. Asi se chce pářit, ale stále na ni najíždí a zůstává tam viset
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2020
Heureka recenze
Luxuje Dobrá navigace Ovládání přes mobil (možnost vytvoření zón úklidu i zakázaných oblastí)
Pokud je použitý kartáč na tvrdé podlahy, nedá se regulovat výkon sání a vysavač jede stále na plný výkon. Kvůli tomu se výdrž baterie zkrátí na cca 40 minut a zvládne cca 40 m2, takže u bytů s podob…
Jarmila F.
19.11.2020
Ověřený nákup
Zo začiatku šiel bez problémov ale teraz po čase my vyhadzuje že je ofline a nevieme ho znovu pripojiť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.2.2022
Heureka recenze
Skvěle vysává Nejprve zmapuje byt a poté jezdí systematicky aby nic nevynechal Mluví česky a v první osobě, takže máte pocit že je živý Česká značka Ovladač Možnost nastavit zóny vysávání i zakázané z…
Renata N.
28.1.2022
Ověřený nákup
Zatím vše funguje jak má
Petr J.
7.1.2022
Ověřený nákup
Vysava dobre, krasne vsechno zmapovano Jedina nevyhoda je, ze casto se stava, ze pri ceste zpet do stanice bloudí po domě
Jiří B.
4.1.2022
Ověřený nákup
Spokojenost
Miloš F.
2.1.2022
Ověřený nákup
dobrý sací výkon, intuitivní aplikace v mobilu. zasekává se ponožkami a kabely od nabíječek, vyšší koberec (koupelnový) nepřejede a shrne ho.
Zdeněk N.
1.1.2022
Ověřený nákup
Super pomocník,velice přehledná aplikace. Uklízí skvěle.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.12.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Silný rychlý. Díky app je inteligentní a můžete si nastavovat zóny a další. Dá se přepnout do CZ. Jen vytírání není jeho přednost. Doporučuji. Dlouho jsem vybíral. Cena vs výkon je top.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2021
Ověřený nákup
Výborný pomocník, sme veľmi spokojní.. beha kazdy den jak blazon, síce hučí trosku viac ale ma brutalnu silu takze povysava vazne všetko:) urcite odporucame
Milan V.
8.10.2021
Ověřený nákup
Vynikající ! Zmapuje si plochu a nevynechá místo ikdyž mu dojde baterie. Dojede se nabít a vrátí se tam, kde skončil. Nestává se to ale často, pač zdroj má velkou kapacitu. Pamatuje si předchozí úklidy, takže načtenou místnost uklidí přesně tak, jak mu v aplikaci povolíte. Zkrátka, tam kde mu vytyčíte zakázanou zónu nejede. Naopak, tam kde mu naplánujete úklid, jezdí naprosto přesně.