Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1475866

SENCOR SRV 2230TI Robotický Vysavač 2v1 AllFloor GYRO

SENCOR SRV 2230TI Robotický Vysavač 2v1 AllFloor GYRO

Robotický vysavač ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea a dlažby. SENCOR SRV 2230TI Robotický Vysavač 2v1 AllFloor GYRO je vybaven systémem dvou rotačních kartáčů a centrálního vysavače a funkcí mokrého vysávání a mopu. Přístroj můžete ovládat pomocí dálkového ovladače. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
3 199 Kč
Zboží od: MALL
3 199 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní / jiní prodejci
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Prodlužte si možnost vrácení do konce ledna 2023

Už žádné nevhodné dárky. Získejte možnost vrácení nepoškozeného, nepoužitého zboží do 31.1.2023. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Eva L.
6.3.2020
Ověřený nákup
Za tu cenu spokojenost.
Jarmila K.
1.10.2022
Ověřený nákup
No vysavače je super ale příště bych už určitě připlatila a koupila ten co má i program na bariéry např. mi bude 30min vysáva kuchyň potom 20min chodbu a td. jinak jsme s výrobkem spokojena
Lucie K.
22.8.2022
Ověřený nákup
S koupí jsem naprosto spokojená. Za tu cenu splní všechny požadavky co jsem měla.
Vysávání a vytírání zároveň
Ovladač
Nepadá ze schodů
Nelze nastavit úklid na různé dny
Anonymní
8.2.2022
Ověřený nákup
Poměr cena/výkon super. Byli jsme mile překvapeni, že celkem dobře vysál koberec s delším vlasem. Nemá aplikaci na ovládání, ale kvůli vysokým prahům nám to nevadí, stejně musíme vysavač přenést.
Anonymní
21.1.2022
Heureka recenze
nízká cena dobrý výkon vysaje i koberec s vyšším vlasem (ale jde to hůře než jsme čekali) dobrá možnost nasměrování vysavače za pomocí tlačítek na ovladači (pokud se zasekne nebo nemůže trefit do dock…
dálkové ovládání (nemá aplikaci) nepřejede vyšší práh (to jsme ale čekali)
Arnost H.
19.1.2022
Ověřený nákup
Som spokojný a doporučil som vás aj kolegom ďakujem
Jiří J.
21.9.2021
Ověřený nákup
Maká dobře
Jan M.
2.8.2021
Ověřený nákup
Je super
Nemá aplikaci, i když tvrdí že ji má
Anonymní
20.7.2021
Heureka recenze
Cena a jednoduchost Vhodné i pro srst z domácích mazlíčků Na jedno nabití uklidí 3+1 být, včetně koupelny, WC, předsíně.
Je trošku zmatený, ale svoji práci zastane.
Beata K.
15.6.2021
Ověřený nákup
Môj prvý rob. vysávač, takže skúsenosti nemám, ale ja som spokojná, dobrý pomocník, milujem! A MALL tiež!
Cena, hlučnosť, výkon.
Anonymní
11.1.2021
Ověřený nákup
Robí to čo má. Za tú cenu veľmi dobrá voľba. Sme spokojní.
Jiří P.
6.3.2020
Ověřený nákup
Splnil mé očekávání. Bez problému uklidí byt 2+1 a potom se zaparkuje v dobíjecí stanici. Nemá žádné zbytečné funkce. Nepotřebuji vědět kudy jezdil, ale aby bylo uklizeno.
Erika B.
19.2.2020
Ověřený nákup
Od zakúpenia vysáva každý deň (asi dva týždne).Je priložené diaľkové ovládanie, no zatiaľ používam to najjednoduchšie ovládanie, zapnem jeden gombík a ide na automatický režim. Možno sa niekde pomotá viackrát a niekde možno nezájde, ale keď ho nechám v izbe hodinu, v druhej izbe druhú hodinu, a potom vidím, koľko jemného prachu povysával, som rada, že ho mám. Počas automatického režimu strieda vysávanie cik-cak, vysávanie popri krajoch, pri prekážke mení smer. Zo schodov zatiaľ nespadol. Keď sa vybije, zaparkuje do nabíjacej základne. Na jedno nabitie ide dve hodiny, štyri hodiny sa nabíja. Zatiaľ vysáva len pod dozorom, keď sa niekde zamoce, napríklad do strapcov na koberci, alebo narazí presne po uhlopriečke na roh koberca, alebo vylezie na osobnú váhu, tak zastane, zapípa a zastane. Oslobodím ho, odstránim prekážku a pustím ho vysávať ďalej. Možno sú verzie, ktorým presne naprogramujete trasu, ale mne za tie peniaze úplne toto ovládanie vyhovuje.
Anonymní
25.11.2022
Ověřený nákup
je hlučný, slabá batéria
Anonymní
9.11.2022
Ověřený nákup
Vyborny pomocnik do domacnosti. Vo velkom dome uplne nenahradi vysavanie a zmyvanie ale vyrazne pomoze. Nema problem ani so zvieraciou srstou - velkeho plemena psa. Na jedno nabitie zvladne prejst 3 vacsie izby, ked sa vybije sam sa vrati do nabijacej stanice. Vacsie priestory mu robia problem, najlepsie je zavriet dvere a pustit ho v izbe vtedy je vysledok najlepsi. Ak niekto vaha nad kupou rozhodne odporucam.
vyborny pomocnik
nema problem ani so zvieraciou srstou
vysava a zmyva aj vacsi neporiadok
zvlada aj nizsie koberce
mensie priestory zmyva a vysava na 1ku
nespadne zo schodov
vysava aj rohy
vacsie priestory upratuje chaoticky, pripadne sa mu vybije baterka a nedokonci cely priestor
na koberci s vysokym vlasom sa zasekava
zasekava sa pod schodami - chyba senzor z vrchu