10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1232500

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver 16407 sluchátka

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver 16407 sluchátka

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver je příslušenství určené pro příjem hudby z mobilních zařízení prostřednictvím technologie Bluetooth 4.2 a jejich přenos do sluchátek. Nabíjení micro USB, jack 3,5mm, klip pro připevnění na šaty, výdrž až 4 hodiny. Celý popis
Produkt se již neprodává
567 Kč
Zboží od: MALL
567 Kč

Popis

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver

Přední výrobce různého příslušenství, společnost Xiaomi, přichází s dalším zajímavým produktem pod označením Bluetooth Audio Receiver, který vám umožní přehrát hudbu z MP3 přehrávače, mobilního telefonu, iPhone nebo přehrávače iPod touch bezdrátově.

Pohodlný poslech

Chcete udělat ze svých drátových sluchátek bezdrátová a užívat si všechny výhody, které z toho pramení? Díky Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiveru můžete poslouchat hudbu z mobilu, aniž byste do něj museli mít zapojeny sluchátka. Zapojíte je jen do této 10gramové, malé krabičky, kterou si můžete pohodlně připnout i kamkoli na šaty.

Bluetooth 4.2

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver využívá nejnovější technologii Bluetooth 4.2. Ta umožňuje propojení se všemi nejnovějšími mobilními zařízeními. Přenos je touto technologií je velmi kvalitní a receiver má dosah až 10 m.

Klíčové vlastnosti

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver je příslušenství určené pro příjem hudby z mobilních zařízení prostřednictvím technologie Bluetooth 4.2 a jejich přenos do sluchátek. Nabíjení micro USB, jack 3,5mm, klip pro připevnění na šaty, výdrž až 4 hodiny.