Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1467146

Mamibot robotický vysavač Exvac680s

Mamibot robotický vysavač Exvac680s

Akce
Robotický vysavač s mopem na vytírání a inteligentní navigací. Mamibot Exvac680s je vybaven 6 senzory proti pádu a 15 senzory proti nárazu. Přístroj můžete ovládat pomocí domácích asistentů Alexa/Google Home, dálkovým ovladačem nebo vlastní mobilní aplikace. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 6 991 Kč 12 990 Kč
5 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 6 991 Kč 12 990 Kč
5 999 Kč
Platí do 21.8.2022 nebo do vyprodání
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jakub S.
11.2.2021
Ověřený nákup
Vysavač a mopovač dohromady jsem vyhledával vzhledem k manželce. Strojům moc nevěřím a vidím to jako výdobytek moderní doby. Musím však uznat, že vysává velmi dobře, vytírání je trošku horší, ale nemusíme vytírat znovu, zkrátka zkontrolujeme stav vody v zásobníku a pustíme jej znovu. Běhá 14 dní, to není dlouho, ale funkčnost je, šetří čas, o to mi šlo, to také splňuje a tak snad to bude fungovat dál. je to první robotický zařízení tohoto druhu nemám to s čím srovnat,zatím tedy fajn. Schmitt
Jarmila S.
4.2.2022
Ověřený nákup
Dokonalý
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.7.2020
Heureka recenze
kvalitní materiál silné sání silná baterka na tak malý přístroj
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.5.2020
Heureka recenze
wifi připojení poměr cena výkon futuristický design vysavače
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2020
Heureka recenze
bezdrátové ovládání pro všechny druhy podlah
žádné
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.4.2020
Heureka recenze
různé nastavení intenzity čištění umí zároveň vysávat a mopovat
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2020
Heureka recenze
hodně režimů Manžel je velmi spokojeny, skoro mě to nechce půjčit na vyzkoušení kvalitní zpracování kontrola stavu robota dlouhá výdrž až 180 min Balení obsahuje náhradní boční kartáče
stejně po něm musím vytírat podlahu, neudělá to tak dobře jako manželka a nebo je až moc kritická možná =) Je to můj první robotický vysavač, takže nemohu úplně srovnávat. Maličké minus je, že se ne…
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.8.2021
Ověřený nákup
Ani po 14 dnech každodenního spouštění se vysavač nenaučil náš byt 3+1 80m2. Při každém spuštění se smazala naučená mapa, nešlo tak vysavač poslat na nějaké místo, či dokonce jen do místnosti, ty ani nerozpoznal. Občas zajel do prostoru ze kterého už nevyjel, typicky kuchyňská židle. Také měl problémy s určením polohy kde je, v mapě ukazoval jiné místo než ve skutečnosti vysával. Některá místa tak vysál 2x, jiná ani jednou. Při 20% se už jel nabít, přičemž když se ztratil tak začal objíždět celý byt a do všech překážek narážet. Také se občas stalo, že byt začal uklízet ne rovnoběžně se stěnami, ale úhlopříčně. Při vypnutí vypínačem se smazalo i nastavení wifi a v aplikaci se poté muselo znovu přidat nové zařízení. Mopování jsme ani nevyzkoušeli. Při dotazu české podpory na funkčnost, jsme ani po 21 dnech nedostali vyjádření. Jen informaci, že se zeptají výrobce a abych měl trpělivost. Ta mi samozřejmě 14 dní od nákupu skončila. Při vrácení se prodavač smál, když jsem mu to vše popsal, doporučil koupi iRobota. Koupili jsme I7+ a mohu jen doporučit. Samozřejmě cena je úplně jinde, takže pokud scháníte pejska, kterého budete muset hlídat, je tento model asi ideální, jinak zvolte něco lepšího. Pavel
Při přenesení do jiné místnosti Vám stejně vysaje celý byt a až poté tu místnost
Nízká cena
Na plovoučce místa, která navštívil, vysál důkladně
Světlo na vysavači svítí pořád i po nabití, aspoň o něj člověk nezakopne
Nízká kapacita baterie, 80m2 na normální výkon s wifi je jen tak tak
Maže naučenou mapu
Obouchá celý byt když nenajde nabíjecí stanici na 2 pokusy