Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 768306001

Panasonic HC-V160EP-K (Black)

Panasonic HC-V160EP-K (Black)

Vyjímečně kompaktní a lehká videokamera Panasonic HC-V160EP se super výkonným optickým 38× zoomem. Záznam v rozlišení Full-HD a inteligentní 77násobný zoom s výkonnou stabilizací. Kompaktní videokamery vhodné pro snadné nahrávání vysoce kvalitních záběrů. Celý popis
Produkt se již neprodává
4 190 Kč
Zboží od: MALL
4 190 Kč

Popis

Vyjímečně kompaktní a lehká videokamera Panasonic HC-V160EP se super výkonným optickým 38× zoomem. Záznam v rozlišení Full-HD a inteligentní 77násobný zoom s výkonnou stabilizací. Kompaktní videokamery vhodné pro snadné nahrávání vysoce kvalitních záběrů.

Výkonný a snadno použitelný zoom

Pořizujte dynamické blízké záběry vzdálených objektů s inteligentním zoomem 77×, a díky stabilizátoru obrazu získejte jasné, méně rozmazané snímky. Použijte 32,3mm širokoúhlý objektiv k pořizování vynikajících skupinových fotografií a fotografií krajiny.


Inteligentní 77× zoom

Navzdory kompaktnímu tělu přináší model HC-V160 možnost nahrávat se 77× inteligentním zoomeme na úrovni ultra teleobjektivu. Tento výkonný zoom přibližuje vzdálené objekty a zachycuje dynamické obrázky vyplňující celý rámeček.

Stabilizátor obrazu

Stabilizátor obrazu opravuje mírné třesení rukou. I snímky vytvořené s výkonným zoomem, které jsou náchylné k třesení rukou, teď budou ostré a jasné.

32,3mm širokoúhlý objektiv

32,3mm širokoúhlý objektiv umožňuje zachytit více osob a větší část pozadí. Hodí se například v situaci, kdy chcete udělat skupinovou fotografii v malé místnosti. Objekty se vám vejdou do rámečku i při fotografování z malé vzdálenosti a mikrofon zachytí i tiché zvuky.

BSi senzor

BSI senzor má vyšší citlivost k zaznamenávání jasně viditelných, zřetelných snímků i při špatném osvětlení.

Creative Control

Efekty filtru – miniatura, 8mm film, němý film a časosběrný záznam – umožňují natáčet působivé videozáznamy odpovídající konkrétní situaci.

iA (inteligentní automatický režim)

Tato výkonná funkce detekuje podmínky prostředí, automaticky provede odpovídající nastavení a aktivuje funkce pro optimální výsledky. Díky režimu iA se nebudete muset zdržovat nastavováním, jen se soustředit na vytváření nádherných zaostřených snímků.

Obsah balení:

  • kamera
  • akumulátor VW-VBY100
  • síťový adaptér
  • USB kabel
  • AV kabel