10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 846503

MIO MiVue 618 GPS

MIO MiVue 618 GPS

Záznamová kamera do auta MiVue 618 GPS s rozlišením až 1296p, 2,7" dotykovou obrazovkou, GPS záznam trasy, upozornění na rychlostní radary. Široký úhel záběru 140°, skleněná optika, automatické spuštění po nastartování. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 489 Kč
Zboží od: MALL
2 489 Kč

Popis

Záznamová kamera do auta MiVue 618 GPS s rozlišením až 1296p, 2,7" dotykovou obrazovkou, GPS záznam trasy, upozornění na rychlostní radary. Široký úhel záběru 140°, skleněná optika, automatické spuštění po nastartování.

Váš osobní očitý svědek na cestách,

s Extreme HD záznamem, dotykovou obrazovkou, integrovaným GPS a doživotně aktualizovanou databází rychlostních radarů.

{{ image(30116861, large, right, Mivue 618) }}

S novou stylovou a lehkou kamerou MiVue 618 budete mít vždy důkaz, co se na silnici skutečně stalo. Pro vyšší pohodlí začne palubní kamera nahrávat, když nastartujete vůz. Kamera bude v rozlišení Extreme HD 1296 pixelů zaznamenávat vaši cestu a bude fungovat jako váš osobní očitý svědek na silnici. Takže v případě nehody budete mít vždy záznam, co se stalo.

Samozřejmě můžete palubní kameru používat i při jízdě krásnou scenérií, abyste se pak o svůj zážitek mohli podělit s přáteli a rodinou. A díky intuitivní počítačové aplikaci MiVue Manager můžete sdílet svá videa i na Facebooku a YouTube.

Integrovaný GPS modul sleduje vaši trasu, včetně rychlosti, nadmořské výšky, zeměpisné délky a šířky a směru jízdy. Díky údajům o bezpečnostních kamerách, které se každý měsíc aktualizují po celou dobu životnosti zařízení, budete vždy vědět, kde máte řídit zvláště opatrně.

Nová kamera MiVue 618 dokonale spojuje palubní kameru s GPS a údaji o bezpečnostních kamerách, a proto představuje ideální řešení pro každého, kde chce mít během jízdy pocit bezpečí.

K čemu lze kameru využít?

Důkaz v případě nehody – MIO kamery zaznamenávají každou vaší jízdu, včetně momentu nárazu. Máte tedy důkaz, co se dělo před nehodou, v jejím průběhu a po nehodě.

Chraňte se před neoprávněnými nároky – záznam z kamery můžete použít jako důkaz, který Vám pomůže v jednání o odpovědnosti za nehodu, neplaťte neoprávněné finanční nároky a chraňte si své bonusy u Vaší pojišťovny.

Klid při řízení – pocit jistoty a bezpečí je na silnici rozhodující! Proč se ted neochránit proti neočekávaným událostem na silnici . Buďte si vice vědomi své rychlosti díky upozornění na rychlostní radar před Vámi.

Proč používat bezpečnostní kameru (černou skříňku)?

  • Důkaz v případě nehody – Mio MiVue 688 má schopnost zaznamenat každou jízdou vozidla, včetně zachycení momentu nárazu, takže může pomoci poskytnout důkaz před, během a po nehodě.
  • Chraňte se před podvodnými nároky – Záznam z bezpečnostní kamer ymůže pomoci při vyšetření odpovědnosti za nehodu a zabránění ztráty vašeho pojistného bonusu.
  • Pocit bezpečí při řízení – Být a cítit se bezpečně je při řízení základ. Tak proč se neochránit před nástrahami silnic a být si vice vědomi své jízdní rychlosti díky upozornění na rychlostní radary.

Specifikace

  • Extreme HD záznam – 2304 × 1296 přit 30 fps – s využitím nejmodernější H.264 technologie zajišťující vysoce kvalitní video při menší velikosti souboru.
  • Upozornění na rychlostní radary – údaje o rychlostních radarech zcela zdarma, s aktualizací každý měsíc po dobu životnosti Vaší kamery, takže vždy víte, kde řídit obzvláště opatrně
  • GPS záznam – automatický záznam cestovních informací, včetně rychlosti, polohy a směru
  • Širokoúhlý záznam – 140° širokoúhlá čočka zachytí každý detail v kritickém okamžiku
  • Světelnost F1.8 – čistější a jasnější video i za zhoršených světelných podmínek
  • 3-osý G-Sensor – zaznamenává směr a sílu nárazu, zatáčky a zrychlení
  • Otočný úchytný systém – nastavte kameru do jakékoliv pozice pro vytvoření požadovaného záznamu.
  • Rychlostní alarm – zvukové upozornění, pokud překročíte povolenou rychlost
  • Přepnutí do fotografického režimu – použijte kameru jako fotoaparát pro zdokumentování místa nehody a následků (4 megapixely). Fotografie obsahuje údaje o Vaší poloze, takže vždy víte, kde byla fotografie pořízena.
  • Slot na paměťové karty micro SD/microSDHC/ microSDXC do kapacity 128 GB
  • Automatické zapnutí – Mivue kamera spustí záznam, jakmile otočíte klíčem k nastartování automobilu.
  • MiVue Manager – Intuitivní ovládání umožňuje procházet a přehrávat nahraná videa různou rychlostí. Pomocí 3osého snímače přetížení zaznamenává směry jízdy za účelem analýzy událostí po nehodě. Umožňuje spojovat nahraná videa a sdílejt je na sociálních sítích jako je YouTube nebo Facebook