LG americká lednička GSB360BASZ + 10 let záruka na kompresor

LG americká lednička GSB360BASZ + 10 let záruka na kompresor

Nerezová americká chladnička LG GSB360BASZ v energetické třídě F s objemem 626 l. Chladnička disponuje deodorizérem, který odstraní nepříjemné pachy z jídla a speciální zásuvkou pro déle čerstvou zeleninu a ovoce. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
19 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

30.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1035001

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
12.9.2019
Ověřený nákup
Designově krásná, zatím mám krátce, nemohu hodnotit. Každopádně jsem byla velmi nespokojená s dopravou výrobku, která byla inzerována zdarma v rámci koupě. Řidič byl arogantní a naštvaný, že jsem doma sama, bez chlapa, že on to sám tahat nebude, lednici nechal stát před domem, i když měl doručit za první uzamykatelné dveře. Příště by bylo lepší upozornit zákazníka, že i když je uvedena doprava zdarma, že si má připlatit. Měla jsem štěstí, že přijel manžel domů dřív a stihli se sousedem dostat lednici do domu, než začalo pršet...
Michal B.
1.8.2021
Ověřený nákup
Zatím spokojenost, prostorná ledncie, kvalita odpovídá ceně
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.10.2020
Ověřený nákup
Velká, tichá, prima lednice.
Mária K.
23.8.2020
Ověřený nákup
Chladnička je priestranná, elegantné prevedenie
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.7.2020
Heureka recenze
Poštorná , tichá, pěkný design
Hana B.
8.7.2020
Ověřený nákup
Elegantní, tichá, pro větší rodinu skvělá. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.6.2020
Ověřený nákup
Lednička přesně splňuje to, co jsme potřebovali. Maximální spokojenost.
I přes váhu se dá díky kolečkům lehce posunout
Opravdu velká
Žádné zatím
Soňa P.
3.6.2020
Ověřený nákup
Tichá, prostorná lednice. Jsem moc spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.10.2019
Ověřený nákup
Velmi, velmi spokojení. Lednice skladná, mnoho místa i na velké objemy (meloun/dýně/džpán s pivem,...). Jediné negativum je její hlučnost, vydává různé nepravidelné zvuky, nevhodné do místnosti, kde se trvale i spí. To dělají ale americké lednice i od jiných výrobců. Koupi bych neměnila, doporučuji.
Eva B.
31.1.2020
Ověřený nákup
Vracíme se ke znacce LG, mame s ni dobrou zkusenost. Lednice je opravdu ticha, mrazak je hodne velky, v prostoru chladnicky bych uvitala polici navic nebo pripadne zasuvku na syry/uzeniny. Velmi sikovne jsou hluboke police ve dverich. Celkove spokojenost.
Lukáš N.
31.7.2019
Ověřený nákup
Super, doporučuji
Michal J.
7.3.2019
Ověřený nákup
Cena - Kupovali jsme ji v akci, takže za ty peníze naprostá spokojenost. Manipulace - 2 chlapi s kurtama v pohodě i v komplikovaných podmínkách. Jinak má jakási kolečka a po dobré podlaze jde posouvat i přes svou hmotnost poměrně lehce. Velikost - Konečně máme dokonalý přehled o tom co se v ledničce a mrazáku nachází. Výbava - Oceňuji velké a vysoké police, žádné zbytečnosti. Možná trochu vadí absence držáku na vajíčka. Funkce - zatím bez problémů, vevnitř žádná voda nekondenzuje. Hluk - je sice slyšet "hluk" ventilátoru, ale oproti staré kompresorové lednici je mnohem tišší. Spotřeba - neřešíme - sežereme toho mnohem víc, než ona.
Michaela M.
18.2.2019
Ověřený nákup
LG americkou lednici jsem si vybrala podle recenzi. Splnila pozadavky tykajici se spotreby, ceny a objemu lednice i mrazaku. Lednice prilezitostne vydava velmi prapodivne zvuky, ktere jsou slyset i po zabudovani do panelu kuch.linky. Doprava probehla v poradku, zabaleni lednice na prepravu me zaskocilo. Sice byla umistena do pevneho kartonu, avsak na celnich dverich nebyla nalepena zadna ochranna folie (zatimco kazda policka uvnitr lednice byla peclive zalepena a zafoliovana), byl na ni umisten pouze velky plastovy "sacek". Lednice mela po vybaleni, a samozrejme i po odjezdu dodavatele, dulek v celnich dverich.
Zuzana S.
10.1.2019
Ověřený nákup
Máme cca 1 rok a zatím spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2018
Ověřený nákup
maximalni spokojenost....