Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3005824

Niceboy HIVE Pods 3 PRO, černá

Niceboy HIVE Pods 3 PRO, černá

Labužnicky čistý zvuk bez zkreslení pustí do vašich uší nadčasová Bluetooth 5.0 špuntová sluchátka Niceboy HIVE Pods 3 PRO osazená výkonnými 6mm měniči a vybavená rychlou BT verzí 5.0 i kodekem AAC pro přenos zvuku ve vysoké kvalitě. Vestavěný mikrofon s potlačením okolních hluků garantuje čisté hovory. Sluchátka jsou odolná potu, prachu i vodě dle IP55. Na nabití hrají 9 h, s nabíjecím pouzdrem až 33 h. Celý popis
Ušetříte 400 Kč 1 699 Kč
1 299 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 400 Kč 1 699 Kč
1 299 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Ochraňte své zařízení kdekoliv na světě.

Poškozené zařízení opravíme, neopravitelné nebo odcizené vyplatíme. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
19.8.2021
Heureka recenze
Dobře hrají a dlouho vydrží nabitý + se dobíjí při schování do krabičky
Radek Š.
30.7.2021
Ověřený nákup
Sluchátka + nabíjecí pouzdro/powerbanka pro sluchátka, dobrý zvuk, kvalitní zpracování
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.7.2021
Heureka recenze
Díky gumovým háčkům drží v uchu nejlépe co jsem zatím mohl zkusit Zvuk je čistý basy na špunty výborné Netrčí z ucha a pohodlně se dají použít i na běhání
Dana C.
4.1.2022
Ověřený nákup
Vyborne sedia v uchu
alfred t.
27.12.2021
Ověřený nákup
Spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2021
Ověřený nákup
Dobrý pomer cena, zvuk
výborne držia v ušiach
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2021
Heureka recenze
dost kvalitní bezdráty
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2021
Heureka recenze
Zvuk Cena Výdrž Netlačí
Nic
Maty K.
7.12.2021
Ověřený nákup
Zvuk skvělý. Dotyková tlačítka nejsou úplně nejlepší, ale určitě dostatečná. Poměr cena výkon určitě super.
Martina T.
24.11.2021
Ověřený nákup
Rychlé dodání
Jiří L.
24.11.2021
Ověřený nákup
Spolehlivé s velkým dosahem
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku, Doporučuji, zvuk za mě Ok a ovládání jednoduché s připojením též žádný problém.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.9.2021
Heureka recenze
Drží v uchu a dá se poslouchat na jedno sluchátko
Vojtěch P.
31.8.2021
Ověřený nákup
Skvělý zvuk
Desing
Bluetooth 5.0
Dotyková tlačítka
Výdrž přes 30 hod (otestováno při nastavené hlasitosti 50%)
Herní režim, Hlasový asistent, Bezdrátové nabíjení
Tři LED diody kvůli tomu, abyste věděli, jak moc je nabitá krabička
Mikrofon k telefonování je OK
Slušná cena
Materiál krabičky hodně chytá mastnotu
Díky silnému magnetu sice dobře sluchátka dobře drží v krabičce (a to hodně), ale někdy se špatně sundávají (když je například špatně uchopíte, ale jinak to je i dobře, že je magnet hodně silný, ale s…
Andrej Š.
10.1.2022
Ověřený nákup
Mikrofón berie veľmi slabo, aby ma bolo počuť musím kričať a to spôsobuje ozvenu.