Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2821091001

Niceboy HIVE Podsie 2021, Black

Niceboy HIVE Podsie 2021, Black

Díky nabíjecímu 500mAh pouzdru hrají celkem až 35 h – moderní Bluetooth 5.1 špuntová sluchátka Niceboy HIVE Podsie 2021 jsou příjemným překvapením 21. roku 21. století. Pyšní se 8mm měniči a opravdu vymazleným zvukem se silnými basy, za kterými stojí MaxxBass technologie. Pochlubit se mohou i mikrofonem s potlačením okolních hluků pro čisté handsfree hovory. Celý popis
709 Kč
Zboží od: MALL
709 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Rozbaleno / jiní prodejci
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
Již zítra na vaší adrese

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Anonymní
21.6.2021
Ověřený nákup
Pohodlné nošení, skvělý zvuk, nekonečná zábava. Výborný dosah bluetooth. Možnost nosit i jen levé nebo pravé sluchátko.
Konec kabelů
Výdrž baterie
Dosah bluetooth
Pohodlné nošení
Možno nosit i jen jedno sluchátko
Slabší mikrofon, při telefonování není příliš rozumět
Silvia T.
8.1.2022
Ověřený nákup
💯 spokojenost
Lucia V.
11.8.2021
Ověřený nákup
Splnili očakávania
Anonymní
12.10.2022
Ověřený nákup
Velmi špatná zkušenost. Sluchátka mají docela dobrý zvuk, pokud nejste moc nároční. Dosah mají tak dvacet centimetrů od jakéhokoliv mobilu, který jsem zkoušela. Není možné je mít v kapse, protože zvuk (spojení) neustále vypadává. Zkoušela jsem přepínat kodek a snížit kvalitu, velmi málo to pomohlo. Po nějaké době používání mi začal zůstávat špunt v uchu a od té doby se to stává čím dál častěji. Náhodně ztiší skladbu, vypnou basy, zvýší hlasitost. Velmi tuhé ovládání tlačítek.
Drží v uchu
Dosah sluchátek
Kvalita přehrávání
Náhodně ztiší a ztlumí hudbu
Tuhá tlačítka
Samovolně se odpojuji
Zůstává mi v uchu špunt
Veronika B.
28.2.2022
Ověřený nákup
Slúchadlá som objednala manželovi ako darček ale nebol s nimi spokojný. Na všetkých zariadeniach kde sme ich skúšali zvuk výrazne zaostával za obrazom a celkovo mu nesedeli tak sme ich vrátili späť. Odvtedy už prešli dva mesiace a nemáme ani slúchadlá a ani peniaze. Každú chvíľu tam vyvolávam a riešim to ale Mall má v tom zrejme riadny bordel keďže nikto nevie kde je problém. Zvažujem to posunúť na ŠOI. Tak toľko odo mňa.
Veronika Š.
12.1.2022
Ověřený nákup
Dlouhá výdrž nabití
Skladné
Zvuk výborný
Zatím žádné nezjištěné
Lenka D.
12.1.2022
Ověřený nákup
Krásný zvuk spokojenost
Nikola P.
10.1.2022
Ověřený nákup
Sluchátka skvěle drží, mají opravdu dlouhou výdrž, skvělý zvuk a ve většině případů se automaticky připojí k telefonu, jakmile je člověk vyndá z pouzdra. Naprostá spokojenost!
dlouhá výdrž baterie
skvělý zvuk
tlumí okolní hluk
skvěle padnou
Kamil B.
8.1.2022
Ověřený nákup
Vše o.k
Anonymní
30.12.2021
Heureka recenze
Funguje podle očekávání Dosah v pořádku.
Zatím nic.
Jan M.
22.3.2021
Ověřený nákup
Perfektní sluchátka za super cenu, moje první bezdrátová a je to jako by jste se zbavili řetězu, konečně svoboda pohybu :) Výborná výdrž baterie, krásně sedí v uších a nemají tendence vypadávat. z mojí strany jediné mínus je že otevření krytu nabíjecí krabičky lze pouze o 90° a větší prsty mají problém dobře uchopit sluchátka a vyndat je z krabičky. i tak dávám 10 z 10ti. s klidem bych je doporučil každému, jsem velmi spokojený
výborně sedí v uších
dobré ovládání hlasitosti
lze používat každé sluchátko samostatně (handsfree do levého nebo pravého ucha)
výdrž baterie
krásný zvuk ale to je subjektivní
v dané cenové kategorii jsou perfektní (v akci za 800kč)
odolnost vůči vodě a prachu (super při běhu v dešti)
pokud máte větší prsty hůř se uchopují sluchátka při vyndavání z krabičky
Anonymní
1.10.2022
Heureka recenze
Velmi pěkně zpracovaná krabička Dlouhá výdrž
Po 7 dnech po zakoupení přestalo jet 1 sluchátko Raději kupte APW od Alzy. Zvukově jsou mnohem lepší a 2x levnější Drahé Lacině zpracovaná sluchátka
Anonymní
11.8.2022
Heureka recenze
Za tu cenu super!
Veronika K.
11.1.2022
Ověřený nákup
Denne pouzivane, velmi dobra vydrz, zvuk, s najmensimi gumickami mi sadli perfektne do ucha. Odporúčam
Antónia Z.
5.1.2022
Ověřený nákup
Chýbal mi zrozumitelnejší návod.