ECG lednice ERM 10470 WA+

ECG lednice ERM 10470 WA+

Volně stojící chladnička v energeticky úsporné třídě A+. ECG ERM 10470 WA+ Nabídne vám 43 l pro uložení vašich oblíbených potravin. Svou velikostí se hodí především na chatu, malého bytu nebo do kanceláře. Uvnitř naleznete 1 drátěnou poličku a 2 přihrádky ve dveřích. Celý popis
2 699 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 270 Kč
-15%
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 544468

Recenze (0)

Jarmila M.
25.4.2014
Ověřený nákup
Výrobek sám byl funkční a splňoval kritéria, která jsem potřebovala. Jednalo se o chladničku "minibar". Při vybalení na místě užívání jsem zjistila dvířka nakřivo - vysazená ze jednoho úchytu. Pak jsem na to přišla a manipulací opravila sama.Samotný výrobek pracuje bez závad
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.4.2021
Heureka recenze
tak akorát malá pro malou provozovnu tichá skladná možnost výměny směru otvírání dveří dostatečně objemná a organizovaná uvnitř
chybí mi možnost vyrovnání chladničky i zadními nožičkami (nejsou vůbec)
Michal T.
30.8.2017
Ověřený nákup
Výborná malá lednička do ložnice,super tichý chod.Vyhovuje i vnitřní uspořádání.Mohu doporučit.
Ľubica S.
25.3.2016
Ověřený nákup
veľmi dobré - výparník zbytočný- zaberá miesto, na obrázku to tak nevyzerá, ale z vnútornej strany je otvorený do chladničky. Pokiaľ ju kupujete do menšieho priestoru, kde trebárs aj spíte - je dosť hlučná.
Věra K.
6.8.2013
Ověřený nákup
je velmi hlučná
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.6.2021
Ověřený nákup
Pěkná prostorná a tichá lednice za výbornou cenu, poslouží všude kde je třeba, vejde se do malých prostor.
Anna M.
17.5.2021
Ověřený nákup
super chladnička pro malou pracovnu/kancelář, tichá, pohodová. Předchozí kus vydržel přesně dva roky. Ovšem poměr cena výkon životnost je ok:).
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.5.2021
Heureka recenze
Kvalita za dobrou cenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.4.2021
Heureka recenze
Zakoupeno do kanceláře, naprosto dostačující.
Jarmila Kalendová K.
23.2.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2021
Heureka recenze
vyhovujici co do ceny
Dušan Z.
19.12.2019
Ověřený nákup
Hlučná.
Cena
Dobre chladí
Hlučná
Jan K.
8.1.2020
Ověřený nákup
rychlé dodání, produkt je funkční
Dana S.
31.12.2019
Ověřený nákup
zatím spokojenost, časem se ukáže
Josef Z.
31.12.2019
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojen s tímto produktem. Hlučnost je minumální. Doporučuji