Niceboy PILOT Q8 (s detekcí radarů)

Niceboy PILOT Q8 (s detekcí radarů)

Palubní kamera do auta Niceboy PILOT Q8 se super Full HD rozlišením 1296p nabízí kromě skvělého obrazu také snadnou instalaci, GPS modul s detekcí rychlostních radarů, aktuální informace o poloze a rychlosti, G-senzor a nahrávání ve smyčce. Celý popis
3 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 318 Kč
-41%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1282069

Recenze (0)

Tomáš K.
20.4.2020
Ověřený nákup
Dělá co má, ale že by z toho lezl nějaký super záznam, to opravdu ne. Až se něco stane, budu doufat, že to bude za jsného dne a ideálních podmínek. Protože jinak RZ ostatních účastníků provozu budu luštit, nikoli číst ze záznamu.
Po cca 3 týdnech se začala v průběhu jízdy samovolně vypínat a zapínat. Klidně i 3x za minutu
Vyjádření techniků niceboy ... Zkoušeli jsme jí deset minut a nevypla se ani jednou. To by jim člověk dal pětikorunu. Já ji doma vybalil a po zapnutí trvalo 3 minuty než se zase začala vypínat a to le…
Jozef S.
18.2.2020
Ověřený nákup
Detska hračka za peniaze
zle ovladanie,nekvalitný obraz zvlašť v noci ,slaba bateria
Gejza K.
29.1.2020
Ověřený nákup
zatiaľ nemal som čas všetky funkcie nastaviť ale už v nastavených sa dosť často chybuje , napr. dodržanie odstupu , vybočenia z jazdného pruhu, aktuálne povolené rýchlosti...
Miloslav S.
13.1.2020
Ověřený nákup
Velmi dobrý, kritika pouze na manipulaci s upevněním.
Jaroslav H.
27.12.2019
Ověřený nákup
Viditelnosť špz, farebnosť, tlmenie svetiel brzdových aj protiidúcich je mizerná neodporúčam sledovať youtube unboxing ,pretože každý je kolorovaný dodatočne. Natáčanie v rozlíšení viac ako 1920x1080 je zlé. Tie asistenty sú otravné a nefungujú dobre. Málo nastavení záznamu. Za viac ako 70€ sa to neoplatí kúpiť. :) +externý program je dobrý len na sledovanie tej gps... pri aktivovaní záznamu sa zatrasie celou kamerou a je počuť výrazné kliknutie a následné rozmazanie záberu
Jaroslav R.
17.12.2019
Ověřený nákup
Ve dne je vše ok, v noci jsem čekal lepší obraz. Značky protijedoucích aut jsou nečitelné a o moc lepší není viditelnost na značky aut jedoucích přede mnou. Stále se opakuje hlášení o nízké úrovni osvětlení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.10.2019
Heureka recenze
Pěkná kvalita obrazu Hodně dalších funkcí
Noční režim stojí celkem za prd. Kamera musí být stále připojená jinak se vypne.
Milan M.
9.6.2021
Ověřený nákup
Za ty peníze mě to docela zklamalo Mám tam nastavený pětiminutové smyčky a ono si to nahrává jak chce jednou 30 vteřin podruhé minutu a půl a tak dál málokdy to nahrává celých pět minut . Spíš uvažuji že to budu reklamovat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.12.2020
Heureka recenze
Funguje bezvadně
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.11.2020
Heureka recenze
Konečně perfektní kamera - naprosto nemá chybu. To, co jsem měl před tím (nebudu jmenovat) vyslovená tragédie.
František G.
13.8.2020
Ověřený nákup
Velice spokojen
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2020
Ověřený nákup
Super. Splna vsetko, co sme chceli.
René D.
17.7.2020
Ověřený nákup
Jednoduchá na ovládání a supr videa vše ok.dekuji.
Michal K.
4.7.2020
Ověřený nákup
Doporučuji, funkční kamera za slušný peníz. Na záběry z kamer za 4 tisíce to nemá, ale rozhodně postačí
Jednoduchá instalace
Jednoduché menu, vše je jasné
Záběry v noci jsou fajn, ale člověk si musí pohrát s nastavením
Vadim M.
2.7.2020
Ověřený nákup
Super