Niceboy PILOT XS

Niceboy PILOT XS

Full HD autokamera je opatřená 140° širokoúhlým objektivem a magnetickým držákem pro snadnou instalaci. Niceboy PILOT XS je vybavená 1,5″ displejem a technologií WDR pro kvalitní záznam i při horších světelných podmínkách. Pomocí G-senzoru zamyká zápis v případě nehody a nahrává ve smyčce. Celý popis
2 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 149 Kč
-61%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1473382

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2020
Heureka recenze
Malá velikost
Nekvalitní obraz
Zdeňka K.
12.8.2020
Ověřený nákup
Kamera nejprve fungovala, poté přestaly fungovat tlačítka a kamera nenatáčela déle, než 1 minutu, poté se sama vypla. S pomocí podpory výrobce se problém vyřešil přeinstalováním softwaru kamery. Nyní zatím funguje. Nicméně s kamerou moc spokojená nejsem, není kvalitní, natáčí neustále, pokud ji vypojíte z napájení. Možná pouze neumím správně nastavit, ale nevím.
Cena
Horší rozlišení
Dá se připevnit pouze jednou, do jednoho auta, chybí přísavka
Bylo nutné ji přeinstalovat, aby fungovala.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.7.2020
Ověřený nákup
Zapnuto 1. vše OK . Zapnuto 2. nereaguje na zadne tlačidko ... reklamace
Mala
Dobry obraz
magneticka
Nefunguje
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.10.2020
Heureka recenze
Koupil jsem si kameru hlavně proto, že má být vybavena detekcí pohybu. Je, ale reaguje do vzdálenosti cca 30 cm, neboli nedohlédne ani na kapotu, natož před auto. Jinak funguje velmi dobře, ale detekc…
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2020
Heureka recenze
Příjemné upínání.
Pavel K.
10.8.2020
Ověřený nákup
jsem skeptický, ze dvou koupených kusů hned jeden na reklamaci. Tlačítka na kameře nereagovaly, reklamace. Velmi podobná zábava, jako popisují jiní. Příště bych už do ní asi nešel. Ta druhá zatím funguje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2020
Ověřený nákup
Po 3 dňoch používania sa mi časť, ktorá je určená na čelné sklo uvoľnila, nakoľko sú tam dve malé skrutky, ktoré nedržia dalo mi to zabrať ako to dať naspäť, takže bolo by vhodné, ak by boli o niečo dlhšie. Inak hodnotím uvedenú kameru zatiaľ ako dobrú k pomer výkon a cena.
Josef B.
2.1.2021
Ověřený nákup
Skvělý obraz a velikostně naprosto vyhovující. Zatím nevím o nějakým mínusu
Zdeněk K.
28.7.2020
Ověřený nákup
Kvalitní malá kamerami za dobrou cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.7.2020
Heureka recenze
Pohodlná manipulace díky magnetu Miniaturní Kvalitnější záznam než Niceboy Q1
Nečitelná SPZ už podvečer za sníženého světla i při aktivaci WDR funkce Na druhý den náhodně růžové pruhy přes záznam Horší kvalita záznamu než moje bývalá čínská kamera, která měla masově rozšířený …
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.7.2020
Heureka recenze
Kamera pouze nahrávala, ale nedalo se dostat do menu, kameru jsem vrátila ve 14ti denní lhůtě. Potřebovala jsem rychle druhou, znovu zakoupena u konkurence
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.7.2020
Heureka recenze
Velikost CZ menu Optimální obraz
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.7.2020
Heureka recenze
magnetický držák, velmi malé rozměry
velmi špatná kvalita videa kamera přišla nefunkční
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.7.2020
Heureka recenze
Kompaktní rozměry
Nefunkční produkt, ihned vráceno.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2020
Heureka recenze
Hodně malé tělo Kvalitní záznam Dobrá cena České menu s dost funkcemi
Nalepovací držák po nalepení už nejde upravit