Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5227386

Domo Domácí pekárna bezlepková - DOMO B3974

Domo Domácí pekárna bezlepková - DOMO B3974

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Plně automatická domácí pekárna si hravě poradí s uhnětením, vykynutím i upečením výborného domácího chleba, nebo vám jen pomůže s vypracováním těsta, či jeho vykynutím. Celý popis
Ušetříte 400 Kč 2 389 Kč
1 989 Kč
Zboží od: DOMO - ELEKTRO
Ušetříte 400 Kč 2 389 Kč
1 989 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

30.4.2024 na výdejním místě
30.4.2024 - 2.5.2024 na vaší adrese

Popis

Plně automatická domácí pekárna si hravě poradí s uhnětením, vykynutím i upečením výborného domácího chleba, nebo vám jen pomůže s vypracováním těsta, či jeho vykynutím. Vybírat můžete z 12 přednastavených programů, odložit start až 13 hodin, nebo si u programů pro pečení nastavit i stupeň propečení kůrky. Díky přehlednému displeji vždy máte přehled o nastavení a zbývajícím času do konce programu. Pokud zrovna nebudete poblíž pekárny, abyste po dopečení ihned vyndali hotový chléb, bude pekárna automaticky ještě hodinu udržovat chléb teplý. Nepřilnavý povrch hnětací nádoby i hnětací háku vám pak usnadní vyklopení chleba z nádoby i vyjmutí hnětacího háku.

Vlastnosti pekárny

Typ přístroje: domácí pekárna
Počet hnětacích háků: 1
Hmotnost chleba: 700–1000 g
Příkon: 550 W

Přehledný LCD displej zobrazující zbývající čas a aktuální nastavení programu
Hnětací nádoba s nepřilnavým povrchem
Hnětací hák s nepřilnavým povrchem

12 automatických programů včetně:

program pro bezlepkové pečení
samostatné hnětení
samostatné pečení

Nastavení opečení kůrky chleba ve 3 krocích (světlá, tmavá, střední)
Možnost odložení startu až o 13 hodin
Udržování teplého chleba ještě 60 minut po dopečení
Zvukový signál po skončení programu
Zvukový signál v průběhu programů pro pečení chleba signalizující možnost přidat další ingredience (semínka, oříšky, apod.)
Paměťová funkce pro automatické pokračování v programu po přerušení proudu až na 10 minut

Tepelně izolované víko se skleněným průhledem pro snadnou kontrolu průběhu kynutí i pečení
Tepelně izolované stěny pekárny zamezující nebezpečí popálení
Integrovaná madla v podstavě pekárny pro snadné a bezpečné přenášení
Délka přívodního kabelu: 87cm
Součástí balení také:

odměrka velikosti čajové lžičky/polévkové lžíce
odměrka na vodu (250 ml)
hák na vytahování hnětače z pečiva

Rozměry přístroje (š x h x v):  27,5 × 33 × 29,2 cm Rozměry hnětací nádoby – vnitřní (š x h x v): 16,7 x 13 x 14,3 cm Hmotnost přístroje:  4,2 kg

Rozměry balení (š x h x v):  38,2 × 29,6 x 33 cm Hmotnost balení:  5 kg

 

Programy pekárny

Základní program Univerzální program pro pečení běžných chlebů, nebo chlebů z chlebových směsí.

Francouzský chléb Program s delší dobou hnětení i kynutí, než u základního programu. 

Celozrnný chléb Ideální program pro pečení chleba z vícezrnné a celozrnné mouky.

Rychlý program Program se zkrácenou dobou pro pečení těsta s jednou sodou, nebo pečícím práškem.

Sladké pečivo S tímto programem snadno připravíte a upečete sladký chléb – typ vánočky nebo čokoládový chléb.

Bezlepkový chléb Speciální program pro pečení chleba z bezlepkové mouky. Kvůli jiné konzistenci bezlepkového těsta má program zkrácenou dobu hnětení i kynutí. Naopak doba pečení je prodloužena.

Superrychlý program Nejkratší program v nabídce pro pečení chleba s práškem do pečiva. Výsledkem je obvykle menší chléb s pevnější strukturou.

Program pro přípravu těsta Automatický program pro zadělání a vykynutí těsta. Program bez pečení. Ideální pokud potřebujete zadělat těsto na pizzu, nebo chléb, který potřebujete upéci v troubě.

Program na hnětení těsta Krátký program, který vám pomůže s vypracování těsta. Program neobsahuje fázi kynutí ani pečení.

Koláč Pomocí tohoto programu můžete upéci chleba, nebo třený koláč který je připraven např. s práškem do pečiva.

Sendvičový chléb Program pro přípravu lehkého bílého těsta vhodného pro přípravu např. malých chlebových houstiček.

Samotné pečení Program na upečení již hotového těsta. Tento program může být použit k dokončení chleba či rozehřátí chleba již dříve hotového.