AEG AbsoluteCare T8DBE48SC + 5 let záruka + 10 let záruka na motor

A++

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC + 5 let záruka + 10 let záruka na motor

Doprava zdarma
Kondenzační sušička AEG T8DBE48SC v energetické třídě A++ pro 8 kg. Sušička má ovládání v češtině a díky systému AbsoluteCare zajistí perfektní péči o vaše oděvy. Celý popis
20 576 Kč
17 490 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
19.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 929924

Hodnocení (82)

94 %
568 x
49 x
31 x
22 x
12 x

Recenze (56)

Veronika T.
19.12.2020
Ověřený nákup
tichá
velký objem
nadýchané prádlo
Václav M.
1.12.2020
Ověřený nákup
Skvělý výrobek - celkem tichá, prádlo nezmačkané - velký výběr programů, pěkný design
5 let záruka + 10 let motor
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.11.2020
Ověřený nákup
Suší skvěle, prádlo je nadýchané, zbavené prachu, není pomačkané. Program Osvěžení je super.
Leni K.
16.11.2020
Ověřený nákup
Naprosto perfektní pomocník do domácnosti. Zcela nám vyhovuje jeho tichý chod. Život bez sušičky je pro nás nepředstavitelný. Suší perfektně, prádlo je voňavé načechrané a takové jiné, než když ho dáme na sluníčko na šňůru. Oceňuji taky dětskou péči. Ovladatelnost je perfektní. Lepší koupě ani být nemohla.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.11.2020
Heureka recenze
velký objem prádla tichý chod design rychlé programy k osvěžení prádla nemusím už nikdy žehlit úspornost ideální i do domácnosti se zvířaty návod v CZ, přehledný a stručný ovladatelnost instalace napr…
Hana W.
19.11.2019
Ověřený nákup
jsem celkově velmi spokojená
občas nedosuší větší várky,například povlečení
Milan P.
17.11.2019
Ověřený nákup
Velmi spokojen. Bezhlučný provoz, prádlo perfektně vypráno. Doporučuji všem, bez výhrad!!!
Denisa K.
8.11.2019
Ověřený nákup
Super, naprostá spokojenost.
Marta H.
1.10.2019
Ověřený nákup
Dobře suší, ale je třeba hodně plnit, aby čidla vlhkosti dobře reagovala. U filtru se občas zaseknou drobnější kousky oblečení a jsou pak hodně zmuchlané. Otvírání pouze tahem, vhodnější by mi přišel jiný mechanismus... Občas se mi povede zcela naplnit nádržku na vodu a při vyndání voda trochu vyteče do sušičky - pokud je senzor plnosti, pak nefunguje.
Tomas R.
19.7.2019
Ověřený nákup
Po roce používání naplnila očekávání. Jsme spokojeni
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.4.2019
Ověřený nákup
Vše perfektní!
Jiří K.
31.12.2018
Ověřený nákup
Nikdy jsme neměli podobný stroj, takže jsme okouzleni a zatím nevidíme negativa. Ty se patrně dostaví spolu s vyúčtováním elektrické energie, ale zatím prožíváme samá pozitiva a životní jistoty. Poučil jsem se z internetu a ustavil jsem sušičku do roviny nejdřív bez mezikusu, pak jsem na pračku nainstaloval mezikus a nakonec jsme do něj šoupli sušičku. Šlo to v pohodě. Šok při pohledu do filtrů po čtyřech várkách sušení zažije asi každý, ale prádlo je tak nadýchané jako nikdy nebylo. Zatím spokojenost.
Henryk K.
8.11.2018
Ověřený nákup
Vážení přátelé, nikdy jsem od Vás zmíněnou sušičku nedostal. Řidič přepravní služby, která pro Vás zajišťuje rozvoz zboží mi sdělil, že při nakládání zboží byla sušička ,,propíchnutá'' vozíkem a byla k ničemu a tudíž NIKDY jsem ji nedostal. Nevím, proč mi stále zasíláte faktury a děkovné dopisy za nákup, který se neuskutečnil. Je vidět, že Mall má skvěle propracovaný komunikační systém uvnitř i externě. Toto několika měsíční otravování z Vaší strany svědčí o vysoké kvalitě MALLu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.11.2018
Ověřený nákup
Výborná sušička z malou spotrebou môžem len odporučiť
Veronika H.
25.4.2018
Ověřený nákup
Odporúčam, veľmi dobrý pomocník v domácnosti.