Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1125594

AEG sušička prádla AbsoluteCare T8DBG68SC + 5 let záruka + 10 let záruka na invertorový motor

AEG sušička prádla AbsoluteCare T8DBG68SC + 5 let záruka + 10 let záruka na invertorový motor

196x

hodnoceno

96 %

spokojenost

15x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Výprodej
Volně stojící kondenzační sušička v energetické třídě A+++ je určena až pro 8 kg prádla. Sušička AEG T8DBG68SC je vybavena technologií ProSense, která podle nastavené vlhkosti a teploty cyklu nastavuje délku sušení. Sušička navíc šetrně ošetřuje oděvy nízkou teplotou pomocí technologie SensiDry. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 9 942 Kč 22 341 Kč
12 399 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 9 942 Kč 22 341 Kč
12 399 Kč
Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
28.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jana O.
10.1.2021
Ověřený nákup
Susisku som si mala kupit uz skor. Je to moja prva, zatial spokojnost. AEG dobra volba a s akciou vratenim penazi, cena uspokojiva.
Erika V.
31.12.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ krátka doba na hodnotenie, ale susicka vyzerá dobre, vybrali sme si ju kvôli tomu, že máme práčku AEG 5 rokov a som s ňou spokojná, táto susicka mala dobré recenzie, tak dúfam že tiež dlho vydrží a bude robiť čo má.
Andrea P.
27.12.2020
Ověřený nákup
Tato sušička je skvělá. Doporučuji.
Markéta P.
17.12.2020
Ověřený nákup
Sušička je úžasná věc, nevím jak jsem bez ní mohla být! Tichá a jak je prádlo měkoučké! Úžasné! Ručníky jsou zase měkké jako když jsem je koupila!
Tichá
Žádná spotřeba!
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.5.2022
Ověřený nákup
Perfektní! Naprosto splnila očekávání. Výhody a nevýhody nepopísu. Mam sušičku poprvé
Josef C.
20.4.2022
Ověřený nákup
zatím zkouším, ale koupil jsem sušičku hlavně kvůli domácímu zvířeti. Na odstranění psích chlupů z prádla, dek... je naprosto super
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2022
Ověřený nákup
Skvělá sušička, jsem nad míru spokojená a za skvělé peníze. Prado je suché a nadychané,pradlo se nesrazi. Suší rychle. Výborně programy outdoor a sport. Chybělo mi peri,ale vysušila jsem skvělé na outdoor s tenisaky.Péřová bunda voňavá a nafouknuta. Skvělé se čistí.
Leoš L.
25.2.2022
Ověřený nákup
Jsem spokojeny z produktem.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2021
Heureka recenze
Funguje přesně jak má
Mohla by být hlasitější signalizace ukončení cyklu.
Barbora S.
14.4.2021
Ověřený nákup
Dodanie bolo rýchle. S výrobkom som zatiaľ spokojná.
Monika H.
15.1.2021
Ověřený nákup
suší výborně, zkracuje program podle vlhkosti prádla
snadné ovládání
filtr snadno přístupný a dobře se čistí
mohla by být tišší, ale nemám porovnání s jinými sušičkami
Jana V.
24.12.2020
Ověřený nákup
Susičku máme sice krátce, ale hned při prvním zapnutí jsme věděli, že jsme vybráli dobře. Velmi tichá, šetrná k prádlu, mnoho funkcí a ještě jsme ji chytli za super cenu. K tomu bezkonkurenční záruka, která se na trhu jen tak nevidí.
5 let záruka na komplet
tichá
dobrá cena X kvalita
zaoblené nožičky (více kloužou) - jiné sušičky mají lepší nožičky
Michal P.
21.12.2020
Ověřený nákup
Funguje spoľahlivo, vysoká spokojnosť
Jana M.
18.12.2020
Ověřený nákup
Velká spokojenost
Lubomir J.
9.12.2020
Ověřený nákup
Sušička funguje super spĺňa všetko čo manželka od sušičky čakala. Je to naša prvá sušička čiže nemôžem nejak porovnávať, vysušené prádlo ide rovno do skrine bez žehlenia . Ľahká údržba , tichá, odporúčam