Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2848204

SENCOR SWS 12500

SENCOR SWS 12500

Profesionální meteorologická stanice SWS 12500 od značky Sencor disponuje WiFi a bezdrátovým senzorem 7 v 1. Podporuje globální veřejné meteorologické platformy Weather Underground a Weathercloud. Díky této meteostanici máte online přístup k datům a celé historii měření. Dokáže měřit vnitřní i venkovní teplotu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 1 500 Kč 5 999 Kč
4 499 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 500 Kč 5 999 Kč
4 499 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Stanislav K.
18.4.2021
Ověřený nákup
Již běží v ostrém provozu, vše ok, měří poměrně přesně všechny snímané veličiny. Aplikace přes internet také ok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Vzhledově pěkná, dobře čitatalná a přehledná meteostanice. Jsem velice spokojený a hlavně odkudkoli zjistím jak je na chalupě. Za mě super nemá chybu
Peter N.
9.3.2022
Ověřený nákup
Na tú cenu som ostal prekvapený. Dosť presné údaje. Videl som niekoľko recenzií že za týždeň vybite baterie. Ale od doručenia mi funguje stále výborne. Trošku komplikovanejšie nastavenie a sfunkčenie cez internet, ale zas ide to. Návod k tomu by mohol byť zväčšený, lebo fakt som musel použiť lupu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.2.2022
Heureka recenze
Možnost sledování měření přes webový server Komplexní měření hodnot
Nemožnost úplného vypnutí displaye Nemožnost nastavení budíku na pracovní dny (starší verze umožňovala)
Jaroslav Š.
31.12.2021
Ověřený nákup
Meteostanica je technicky výborná, technicky výborne funguje, problémom je pripojenie ju na wifi
Možnosť ďalsích šiestich snímačov
Problém s napojením na wifi
Martin M.
9.6.2021
Ověřený nákup
Funguje zatiaľ bezproblémovo, všetko dokážem skontrolovať cez web online. Jednoduchá inštalácia, prehľadný veľký display. Dôležité je umiestnenie stanice
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2021
Ověřený nákup
po 2 tyzdnoch pouzivania funguje spolahlivo, kupil by som ju opat
kompatibilita wifi,
vnutorna jednotka s vonkajsou komunikuje aj cez stenu spolahlivo a s plnym signalom
prehladny a kontrastny displej
desatinne ciarky rychlosti vetra a intenzity slnec. ziarenia mohli byt na displeji vacsie, uz z 3 metrov su skoro neviditelne
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.4.2021
Heureka recenze
Solidní provedení, přehledný displej, slušné funkční vybavení, vcelku přesné měření snímaných veličin. Provozuji stanici ve zkušebním provozu a zatím vše pracuje jak má včetně vzdáleného přístupu (PC,…
O žádné zatím nevím, snad jen vyšší cena.