TFA 35.1129.01

TFA 35.1129.01

Meteostanice TFA 35.1129.01 vám pomůže získat přehled o teplotě, vlhkosti a tlaku Dále zobrazuje také předpověď počasí. Celý displej je v barevném provedení s možností nastavení jasu. Celý popis
1 999 Kč
1 590 Kč
-20%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 677867

Hodnocení (91)

88 %
562 x
415 x
36 x
25 x
13 x

Recenze (40)

Všechny recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
Baleni neobsahuje cesky navod, proto hvezda dolu..
Juliana H.
doporučuji

Hodnocení (91)

88 %
562 x
415 x
36 x
25 x
13 x

Recenze (40)

Ludmila C.
27.12.2020
Ověřený nákup
Chybí návod v češtině, bohužel na displeji není hodnota tlaku
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.12.2020
Ověřený nákup
Baleni neobsahuje cesky navod, proto hvezda dolu..
Milan Z.
6.6.2020
Ověřený nákup
vyborny
Juliana H.
3.6.2020
Ověřený nákup
doporučuji
Tomáš M.
4.5.2020
Ověřený nákup
zatím bez závad, ale stále ukazuje vyšší venkovní teplotu o cca 2-3 stupně.
Zdeněk H.
31.1.2020
Ověřený nákup
vše ok
Martin P.
31.1.2020
Ověřený nákup
Dárek - obdarovaný do pochvaluje dobrou viditelnost a přehledný displej.
Přehledný a dobře viditelný displej
Pavla K.
18.1.2020
Ověřený nákup
S výrobkem jsem spokojená. Nejsem ale spokojená s přístupem prodejce. Hned po dodání výrobku jsem zjistila, že balení neobsahuje český návod, což je podle zákona nepřípustné. Ihned jsem žádala o dodání českého návodu. Nikdo z firmy se mi však již neozval. Toto považuji za neseriozní jednání. Pavla Kromúpolcová
Jana C.
14.1.2020
Ověřený nákup
Je přesná,super displej, bezproblémová.Koupila jsem i pro rodiče.
Roman B.
8.1.2020
Ověřený nákup
Stačilo vložit baterie a hotovo, vše nastaveno automaticky
Při napájení ze zásuvky možnost nastavení třech úrovní svítivosti displeje
Velké, dobře čitelné údaje
Možnost položit na stůl ve dvou polohách/sklonech a také k uchycení na stěnu
Horší čitelnost pod úhlem, ale to bude nejspíše u všech
Jaromír D.
1.1.2020
Ověřený nákup
Zatím ji máme 14 dní ale spokojenost je, do zásuvky i na baterky, zatím vymyslíme kam ji dát tak jede na baterky. Pokud není v elektrice tak se rozsvítí jen po zmáčknutí tlačítka, v síti svítí stále. Velmi přehledná když svítí, velké čísla teplot atd. Čidlo za oknem funguje skvěle, dobrý signál. V předešlé meteo co jsme měli stále nekomunikovalo čidlo se stanicí. Takže spokojenost.
Petra K.
31.12.2019
Ověřený nákup
jsem spokojen
Tomáš S.
15.11.2019
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojen. První dni po instalaci stanice předpovídala nesmysly, po týdnu se začala trefovat a třech týdnech je na ní spolehnutí. Pokud ráno předpovídá, že bude odpoledne pršet, tak odpoledne spolehlivě zmoknete. Oproti minulému přístroji, který s jistotou poskytoval pouze informaci o tom, že na zdi opravdu visí, je toto zařízení naprosto výtečné. Teploměry byly z výroby zřejmě kvalitně kalibrovány, porovnával jsem údaje s laboratorním kalibrovaným teploměrem a obě čidla se lišila max o desetiny stupně. Velmi dobře čitelný displej, jednoduché, ale výstižné animace počasí. Signál čidla je silný, v rodinném domě naprosto dostačený, ať umístíte čidlo kamkoli. Přijímač DCF77 velmi citlivý, hodiny se uprostřed domu se železobetonovým stropem nastavily do 5 minut.
Pokud ráno předpovídá, že bude odpoledne pršet, tak odpoledne spolehlivě zmoknete.
Teploměry byly z výroby zřejmě kvalitně kalibrovány, porovnával jsem údaje s laboratorním kalibrovaným teploměrem a obě čidla se lišila max o desetiny stupně.
Velmi dobře čitelný displej, jednoduché, ale výstižné animace počasí.
Signál čidla je silný, v rodinném domě naprosto dostačený, ať umístíte čidlo kamkoli.
Přijímač DCF77 velmi citlivý, hodiny se uprostřed domu se železobetonovým stropem nastavily do 5 minut.
Displej je hůře čitelný při pohledu zespoda.
Potvrzovací zvuky tlačítek jsou poměrně hlasité.
Nejde naprogramovat časy zhasnutí a rozsvícení displeje.
Zdeněk B.
18.11.2018
Ověřený nákup
Pěkná na dekoraci. Přesnost jak sportka , málo kdy se trefí. Venku -3.9 a na meteostanici +0.5.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.10.2018
Ověřený nákup
teplotu ukazuje spravne - vnutorne /vonkajsie cidlo vedla seba ukazuju rovnaku teplotu +- 0,2 °C - zvuk pri stlaceni tlacidiel sa neda vypnut a je dost hlucny - v rajci mi nefunguje nastavenie hodin radiom musim manualne - podsvietenie nieje plynule su k dispozicii len tri stavy - hodiny su pre mna male prijal by som vacsie cisla + presna teplota + moznost napojit na adapter + predpoved pocasia zatial ukazuje spravne + viditelnost displeja z uhla