Gorenje lednice s mrazákem RB391PW4

Gorenje lednice s mrazákem RB391PW4

Volně stojící chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s objemem 95 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Gorenje RB391PW4 je vybavena skleněnými policemi vyrobenými z bezpečnostního skla, které jsou vysoce odolné a jejich čištění je snadné. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
3 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.

Skladem 4 kusy

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2513040

Recenze (0)

Petr S.
20.1.2021
Ověřený nákup
PLNÁ SPOKOJENOST
DAVID A.
24.11.2021
Ověřený nákup
vše ok
Jaroslava V.
17.11.2021
Ověřený nákup
Výborná úzká lednice do menšího prostoru, nízká hlučnost. Splnila naše očekávání.
Karel M.
17.10.2021
Ověřený nákup
Zboží doručeno v dobrém stavu, plně funkční, řidič vlídný, ochotný dovést zboží do 1.p
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2021
Heureka recenze
zboží zde bylo velmi rychle
Jana Č.
9.8.2021
Ověřený nákup
Koupila jsem jí mamince na chatu, skvělá malá lednice, chladí, mrazák mrazí, pro jednoho dostačující. Není hlučná, doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.7.2021
Ověřený nákup
Lednička v pořádku, na chalupu stačí. Ale co se týká dopravy? Je pěkná možnost výběru dne, abych byla doma, ale zboží nebylo doručeno. Dopravce den předem psal, že následující den zboží doručí, ale nebylo tomu tak a ani mě nijak nekontaktoval. Mall se omlouval za zpoždění, ale dopravce se za celou dobu pak už vůbec neozval. Zboží bylo doručeno o několik dní později, chápu, že tam byly svátky, ale ani den poté nebylo zboží doručeno. Takže za mě doprava špatný.
Jana M.
10.3.2021
Ověřený nákup
zatiaľ spokojnosť
Štefánia H.
9.3.2021
Ověřený nákup
Veľmi spokojná. Ďakujem
Zdeněk P.
15.2.2021
Ověřený nákup
Po 14 dnech spokojen
Jarmila S.
13.2.2021
Ověřený nákup
S chladniçkou je kolegyně naprosto spokojena a nad miru spokojena s přístupem dopravce, sama chvála.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.1.2021
Heureka recenze
splňuje moje očekávání
Petr H.
7.11.2020
Ověřený nákup
Služba doručení, velmi špatná!!!!!!!
Roxana O.
16.9.2020
Ověřený nákup
Very good and fits the needs!